Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørreisa legetjeneste
Taus og tafatt
Lege: Geir Arne Løkse Nilssen SkrevetMøter stillhet og spørrende blikk når jeg legger frem hvorfor jeg har time, før han begynner å lese opp fra legehåndboken og etterpå spør meg hva jeg tenker om det. Virker ikke interessert i å finne årsak til symptomer, og får en følelse av at han helst skulle sagt «hva forventer du at jeg kan gjøre?». Lite konkret i foreslåtte tiltak og her må man virkelig jobbe for å få undersøkt videre avvikende blodprøver.
Mistet lidenskapelig i yrket
Lege: Geir Arne Løkse Nilssen SkrevetJeg er blitt så skuffet. Han har mistet engasjement i å hjelpe mennesket og lytte til de.
Men heller opptatt av å rask konsultasjon uten og hjelpe.
Engasjert og litt sta hehe
Lege: Andreas Kildahl Jaklin SkrevetBle irritert først da æ følte han ikke lyttetet. Gjorde kanskje ikke helt det. Men det ble for det beste. Så han hadde rett. Æ tok feil. Hehe.
Medmenneskelig fra a til å
Lege: Geir Arne Løkse Nilssen SkrevetEn lege som så å si aldri er forsinket, alltid smil på lur og gode ord, forstår seg på deg å dine problemer. Løsningsorientert. God samtalepartner da praten sitter lett og ledig.
Fornøyd
Lege: Steinar Konradsen SkrevetIntet å utsette. Man får den oppfølging man forventer. Alt i alt en lege man er fornøyd med. Bra med mannlig fastlege.