Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kroken Legekontor AS
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Håkon Brustad SkrevetAlltid imøtekommende, sympatisk og forståelsesfull. Tar deg seriøst og følger opp. En fantastisk lege som strekker seg langt!
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Tine Marie Steinvik SkrevetHar gått gjennom en del fastleger opp igjennom årene, dette er den første fastlegen som jeg følte faktisk hørte på meg. Var utrolig hjelpsom både på fysiske og psykiske problemer og nølte ikke med å sende henvisninger hvis hun følte at det var nødvendig. Veldig rask til å gi tilbakemeldinger på diverse prøver som ble tatt. Om det var snakk om tidskritiske problemer fikk jeg også som regel time på dagen eller neste dag.
god lege
Lege: Håkon Brustad Skrevethan her er en god lege og imøtekommer pasienten på en pen måte og tar ting seriøst og vil anbefale han her
Trygg og forståelsesfull
Lege: Håkon Brustad SkrevetDen beste fastlegen jeg har vært borti, vært vikar for min fastlege, men de få besøkene jeg har hatt hos han har gjort inntrykk, fått god hjelp og blitt tatt på alvor med symptomene, så fornøyd at jeg velger å stå på venteliste.
Positivt inntrykk
Lege: Håkon Brustad SkrevetOppsøkte dr. Brustad som vikar fordi min fastlege hadde ferie.
Sympatisk og empatisk lege som tok seg tid til en meget grundig undersøkelse. Han tok symptomene på alvor som kom til god en konklusjon. Fikk god veiledning om hva jeg burde gjøre videre.