Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kroken Legekontor AS
Beste fastlegen vi har hatt
Lege: Håkon Brustad SkrevetAngrer ikke et sekund på at jeg byttet fastlege til Håkon!
Veldig grundig og kunnskapsrik, tar pasienten på alvor. Lett å snakke med og flink til å formulere seg og stille riktige spørsmål.
Godt lag med barn, mine synes han er veldig lett å forholde seg til (mild og konkret). Skikkelig fin fastlege! Anbefales!
Trygg og forståelsesfull
Lege: Håkon Brustad SkrevetJeg har hatt veldig god erfaring med min fastlege. Han er alltid hyggelig, lyttende og grundig. Jeg føler meg godt ivaretatt, og han tar seg alltid tid til å forklare og svare på spørsmål. Profesjonell, omsorgsfull og pålitelig – kan varmt anbefales!
Svært dyktig lege
Lege: Tine Marie Steinvik SkrevetLyttende og dyktig lege. Henviser til riktig person med en gang dersom hun anser det som nødvendig. Tar seg tid og jobber nøyaktig med å finne årsaken til problemene. Føler at hun ser hele meg.
Flott lege
Lege: Marit Kristine Seppola SkrevetJeg har nettopp byttet fastlege til henne. Hun var veldig grundig med alt i tok meg og mine bekymringer på alvor som jeg aldri har fløt før. Hun tar seg tiden for å bli kjent med deg å leser seg opp på hele mappen din. Før hun setter deg på nye medisiner så spør hun alle mulige spørsmål for å finne den beste for deg
Vimsete og glemsk
Lege: Ann-Trude With Notø SkrevetGlemmer av avtaler, husker ikke å skrive resepter (ender opp med å måtte ringe å etterlyse), følger ikke opp blodprøver osv! Men hyggelig dame.