Kroken Legekontor AS

B A Løvolds veg 12 9022 Krokelvdalen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Kroken Legekontor AS

Fantastisk lege

Lege: Tine Marie Steinvik Skrevet

Forståelsesfull, lytter og hjelper med det hun kan. Beste legen jeg har vært borti noen gang. Hun kan jobben sin og jobber med hjerte.

Godt fornøyd.

Lege: Margrete Berdal Skrevet

Har av og til vært hos henne når min fastlege ikke har vært tilgjengelig. Godt fornøyd. Synes hun gir seg tid til både å høre og snakke selv. Absolutt et valg hvis jeg må bytte fastlege.

Tillitsfull og flink lege

Lege: Håkon Brustad Skrevet

Han lytter og har tatt meg på dypeste alvor.
Flink til å kommunisere på en måte som er forståelig for meg som pasient.
To ganger sendt meg til spesialist slik at jeg har fått orden på mine problemer.
Veldig takknemlig for å ha han som min nye fastlege.

Veldig tryggende lege

Lege: Håkon Brustad Skrevet

Brustad var behandlende lege ved legevakt-besøk etter kirurgisk inngrep. Ble veldig godt mottatt og undersøkt nøye. Satte veldig pris på tryggende og lang samtale på tross av høyt press på legevakta.

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Håkon Brustad Skrevet

Alltid imøtekommende, sympatisk og forståelsesfull. Tar deg seriøst og følger opp. En fantastisk lege som strekker seg langt!