Astafjordlegen

Helsesenterveien 2 9350 Sjøvegan

Siste vurderinger av behandlere ved Astafjordlegen

Trygg, lyttende og menneskelig

Lege: Mattis Bekkelund Skrevet

Jeg møtte Mattis Bekkelund da han jobbet hos Dr. Drop-in, og allerede første gang gjorde han et så sterkt inntrykk at jeg valgte å dra tilbake – og spurte spesifikt etter ham.

Jeg hadde i lang tid slitt psykisk, men fått høre fra flere hold (deriblant min egen fastlege) at "siden jeg fungerte i hverdagen", så var det ikke grunnlag for videre henvisning. Mattis møtte meg med forståelse og tok meg på alvor. Han lyttet, så meg – og skrev henvisning. Han forstod at jeg trengte hjelp..

Det har betydd enormt mye. I en svært vanskelig periode i livet, preget av indre kaos og selvkritikk hjalp han meg virkelig i riktig retning.

På vårt andre møte var han også den som fortalte meg at jeg var gravid – en stor og sårbar beskjed som han formidlet med varme og trygghet. Jeg husker at jeg lyste opp da jeg fikk beskjeden, og han sa de omsorgsfulle ordene: "Husk på denne følelsen – og tillat deg selv å være glad." Det traff meg sterkt.

Da jeg senere prøvde å få time hos ham igjen etter fødsel, hadde han dessverre byttet legekontor. Det sier kanskje noe om hvor mye han betydde for meg som pasient.

Flere leger burde være som ham – menneskelige, forståelsesfulle og til stede.

Hvis du leser dette, Mattis, så vil jeg takke deg for alt det du gjorde for meg. Jeg har det mye bedre nå – og det er mye på grunn av deg. Takk!

Helt topp!

Lege: Anja Isabell Esmaeil Pour Zanjani Skrevet

Alltid møtt med nærværenhet og god kunnskap, kommunikasjon. En føler seg hørt og ivaretatt. Gir Anja Z topp score.

Verdens beste lege

Lege: Anja Isabell Esmaeil Pour Zanjani Skrevet

Utrolig hyggelig, forståelsesfull og ekstremt kunnskapsrik! Virkelig den beste av de beste. Anbefales på det sterkeste!

Trygg og behagelig.

Lege: Benedikte Cecilie Woll Skrevet

Utrolig flott lege.Hun er veldig omsorgsfull,og du føler du blir hørt. Er strålende fornøyd med henne. Anbefaler henne på det varmeste😊

Trygg og forståelsesfull

Lege: Benedikte Cecilie Woll Skrevet

En fantastisk lege som lytter og som jeg følte meg godt ivaretatt hos. Er glad jeg har henne som fastlege.