Logo for Rygg og Rehab Drammen

Rygg og Rehab Drammen

Logo for Rygg og Rehab Drammen

Om

Rygg og Rehab Drammen holder til i 2. etasje i tribunebygget på Marienlyst Stadion – midt i Drammens satsingsområde for idrett og fysisk fostring. Klinikken har en særlig profil innen behandling av idrettsskader. I samme bygg finner du blant annet Drammen Videregående Toppidrett, Strømsgodset Toppfotball, Drammen Bandy og Idrettslaget Skiold. Akropolis Treningssenter og Idrettens hus ligger like i nærheten.

Vi tilbyr behandling for muskel- og leddplager, med særlig erfaring innen idrettsskader, senelidelser i armer og ben, skulderplager, spenningshodepine og migrene. Vond rygg, stiv nakke og smerter i skuldre er også vanlige problemstillinger vi jobber med daglig.

Klinikken er lett tilgjengelig, med parkering mot betaling rett utenfor bygget, og mulighet for gratis parkering ved Strømsø Senter på motsatt side av veien. Inngangen ligger midt på langsiden, vis-à-vis kunstgressbanen. Det finnes heis i bygget, og venterommet finner du til høyre nede i gangen – følg skiltene.

For å gjøre det enklere for pendlere og andre med travle dager, tilbyr vi kveldstimer flere dager i uken. Det er satt av tider for akuttbehandling av rygg og nakke nesten daglig, og vi holder åpent 365 dager i året (med tillegg for helg og helligdager). Merk at behandling avhenger av kapasitet.