Bergen Kvinnehelse

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer917 67 333917 67 3 ...
Strandgaten 10 5013 Bergen

Siste vurderinger av Bergen Kvinnehelse

bortkastet tid

Fysioterapeut: Ingrid Loftås Skrevet

Jeg var på time ca. 5 ganger i det siste året og har fått null hjelp. Jeg har en ukomplisert diagnose fra en annen lege. Hun hadde bare et forslag (kegels) som forverret tilstanden min, men tilsynelatende var det eneste verktøyet hun hadde. Hun gjorde aldri en fysisk undersøkelse og jeg lurer på hvordan hun kan være effektiv uten å kartlegge. Ved siste time beskrev jeg at jeg nå har flere utfordringer enn når vi begynte, men hun sa at hun ikke kunne hjelpe meg videre og avsluttet oppfølgingen min. Så prøvde hun å få meg til å delta på gruppetimer som hun leder og jeg må betale for. Om hun har kunnskap som kan hjelpe meg i gruppetimer hvorfor ikke bare hjelpe meg med engang? Dårling erfaring.

Elendig pasientbehandling.

Fysioterapeut: Ingrid Loftås Skrevet

Forferdelig dårlig inntrykk. Ingrid kan lite, har elendige kommunikasjonsevner og møter pasienter på en særdeles respektløs måte.

Trygg og kunnskapsrik

Fysioterapeut: Renate Tjørn Seime Skrevet

Jeg har hatt bekkenplager under graviditeten, og Renate har vært utrolig hjelpsom. Hun er svært faglig dyktig, tok seg tid til å lytte og tilpasse behandlingene, og jeg merket stor forbedring etter hvert besøk. Anbefales på det sterkeste for alle gravide med bekkenplager!