Solsiden Legesenter AS

Innherredsveien 7 7014 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Solsiden Legesenter AS

Varm og forståelsesfull

Lege: Andrea Steen Rosten Skrevet

Andrea er en veldig forståelsesfull lege som tar seg god tid. Hun lytter og kommer med gode råd. Hun har også oppdaget underliggende sykdom som andre leger har oversett, og hun oppleves som trygg, påkoblet og observant. Som pasient føler jeg meg både sett og forstått!

Lite tid.

Lege: Andrea Steen Rosten Skrevet

Etter siste tur på legekontoret, har jeg bestemt meg for å bytte fastlege. Møter på ren avvisning, både hos fastlege, og hos noen sekretærer.

Kald og upersonlig lege.

Lege: Christine Karlsen Skrevet

Satte meg på slankemedisin første time uten å kjenne meg. Argumenterte med at den dyre medisinen tross alt er billigere enn mat da jeg sa jeg har dårlig råd og den medisinen er dyr. Tar seg betalt for gyntime med skift av spiral enda hun ikke gjennomførte skiftet selv fordi hun ikke fikk det til.
Anger på at jeg gikk fra min gamle fastlege. Savner ham.

Hyggelig og grei

Lege: Andrea Steen Rosten Skrevet

Hyggelig og grei lege - gårnsn å snakke fornuftig med også om er ung for meg som er gammel - uten å bli utålmodig

Trygg, tilgjengelig og lyttende lege

Lege: Stine Malvik Skrevet

Stine er helt fantastisk! Den beste fastlegen jeg har hatt. En veldig varm og omsorgsfull lege. Alltid lett tilgjengelig hvis det skulle være noe. Tar meg som pasient på alvor og følger alltid opp!