Om vurderingeneSiste vurderinger av Gard fysikalske Haugesund
Albuesmerter
Fysioterapeut: Krister Børgesen SkrevetKom inn med albuesmerter som hadde utviklet seg over tid og som var blitt til hinder i hverdagen. Krister tok seg tid til å skjønne hvordan smerten hadde oppstått og gav umiddelbar lindrende behandling. Jeg fikk også råd om hva og hvordan jeg skulle gå fram for å unngå at albuene skulle blusse opp igjen. 10/10👍
Tusen takk for en flott tilbakemelding! Det er godt å høre at behandlingen hjalp både med å lindre albuesmertene og med å gi deg råd til å forebygge nye plager. Målet mitt er alltid å tilby grundig fysioterapi i Haugesund og Sveio-området, der pasientene får tett oppfølging og konkrete råd de kan bruke i hverdagen
Besvart av Krister BørgesenEffektiv behandling for rygg. Kjapt og lett tilgjengelig
Fysioterapeut: Krister Børgesen SkrevetSlet med vond rygg i lang tid før jeg kom til Krister. Fikk time raskt, og han forklarte tydelig hva som var galt og hvordan vi skulle fikse det. Etter første behandling kjente jeg stor forskjell. Profesjonell, hyggelig og lett å prate med. Enkel og gratis parkering er et stort pluss
Tusen takk for en flott tilbakemelding! Det er alltid kjekt å høre at behandlingen gir rask bedring, spesielt ved langvarige ryggplager. Hos Gard Fysikalske i Haugesund legger vi vekt på tydelig forklaring, målrettet fysioterapi og enkel adkomst med gratis parkering. Velkommen tilbake hvis du trenger videre oppfølging
Besvart av Krister BørgesenDyktig
Fysioterapeut: Krister Børgesen SkrevetKom med stive/stramme muskler i skulder og nakke. Raskt diagnostisert og effektiv behandling startet. Allerede etter første time gav det gode resultater, effektiv og dyktig behandling!!!
Takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at behandlingen for stive og stramme muskler i skulder og nakke ga rask effekt. Hos Gard Fysikalske i Haugesund fokuserer vi på rask diagnostisering og målrettet fysioterapi som gir merkbare resultater!
Besvart av Krister BørgesenFlink, kunnskapsrik, lett tilgjengelig
Fysioterapeut: Krister Børgesen SkrevetMeget flink og oppegående person som hjelper deg med all smerte eller problem du har. Lett tilgjengelig så du får komme til relativt fort.
Tusen takk for fine ord! Vi setter pris på å høre at du opplever både god hjelp og kort ventetid. Hos Gard Fysikalske i Haugesund jobber vi for å gi effektiv behandling mot smerter og plager, med rask tilgang til fysioterapi når du trenger det!
Besvart av Krister BørgesenLes alle vurderingene
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?