Brynklinikken Fastlegesenter AS

Kontakt

Telefonnummer22 06 65 5022 06 65 ...
Østensjøveien 36 0667 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(12)
12 vurderinger
Tilgjengelighet
(10)
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(11)
11 vurderinger
Service
(10)
10 vurderinger

Siste vurderinger av Brynklinikken Fastlegesenter AS

Hyggelig og hjelpsom

Lege: Arnt Röch-Pettersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk et svært godt inntrykk av Arnt og han gav en veldig god konsultasjon. I tillegg var han morsom og i godt humør, noe som ledet til at vi lo masse og jeg gikk ut med ekstra godt humør. Kan absolutt anbefale denne legen fordi: Han er forståelsesfull, effektiv, on time, morsom og kunnskapsrik.

Styr unna!

Lege: Arnt Röch-Pettersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen rekvirerte en annen blodprøvetest enn den vi ble enig om under konsultasjon. Da jeg påpekte dette etter at jeg fikk tilbake svarene, nektet han for at han hadde gjort noe galt, selvom jeg kunne henvise til journalen han selv hadde skrevet. Selv etter flere telefonsamtaler til legekontoret og flere meldinger frem og tilbake, så nekter han for at han har gjort en feil og nekter å la meg få en ny test. Dette er snakk om en en helt vanlig test, som er billig, enkel og ikke krever store ressurser. Istedenfor å tilby meg en ny test eller annen metode som kunne avdekke det jeg etterspurte, henviser han meg til privat lege og heller ta kontakt med andre leger. I tillegg til dette fikk jeg svar på at prøven min var negativ, selv om den var langt over referanseverdi. Som helsepersonell selv, stusser jeg i tillegg over flere av vurderingene hans, og vil derfor anbefale å styre unna denne legen.

Kompetent og empatisk

Lege: Sohail Aslam Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fastlegesenter gir uttrykk som et vennlig og profesjonell flerkulturelt sted. Legene er unge, men meget kompetente og empatiske. Personalet på resepsjonen er alltid vennlige og imøtekommende. Er meget fornøyd med kompetanse og empati man møtes med. D-r Sohail anbefales. Man blir alltid møtt med vennlighet og kompetanse, personlig har alltid opplevd å bli sett og hørt, og å bli tatt på alvor med mine plager. Personalet på legekontorets laboratoriet har overrasket meg: har opplevelse fra før at jeg er "vanskelig" til å ta blodprøver på, og pleier å bli stukket mange ganger før "man treffer året", men hos laboranten fikk dette til med en gang ved siste legebesøket. Fikk også omfattende informasjon om måten man tar div.andre prøver. Som sagt anbefaler både leger og selve senteret. Er meget fornøyd og takknemlig.

Jeg gir mine sterkeste anbefalinger til fastelegen Sohail Aslam

Lege: Sohail Aslam Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Modig
Lyttende
Empatisk
Effektiv
Direkt
Kunnskapsrik
Presis
God kommuniksjonsevner
Forståelig
Tydeliggjøre

Mangel på empati og tid

Lege: Sohail Aslam Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter 3 år, gir jeg opp. Jeg gidder ikke å finne meg den dårlige servicen lenger. Ikke en eneste gang var Sohail punktlig, og hvert besøk var preget av å bli ferdig så fort som mulig. De få minuttene jeg fikk til rådighet, måtte jeg skynde meg. Alt måtte jeg selv passe på å spørre om, for han gav ingen informasjon av seg selv. Han så mest i dataskjermen, og snudde seg sjeldent til meg, selv når timen var ferdig. Sohail gav følelsen av at han gjorde meg en stor tjeneste ved å ta meg i mot. Han hadde et uttrykksløst ansikt, ingen medfølelse, og utviste forbausende lite empati og forståelse, også da jeg var oppriktig bekymret og søkte støtte. Både fysiske og psykiske helseproblemer ble møtt med stillhet. Jeg måtte selv fortelle hvilken medisin jeg trengte og mengder, både for fysiske og psykiske plager. Det var minimalt med dialog, og all informasjon måtte hales ut, inklusive bivirkninger av medisiner og forklaringer av diagnoser. Når sykdommer ble oppdaget, ble kun sykdommenes navn oppgitt, helt uten videre forklaring eller behandling, forslag til medisiner, eller omtanke for komplikasjonene lidelsene medfører. Aldri opplevde jeg normale uttrykk som "god bedring", "lykke til", eller spørsmål om hvordan det hadde gått i konkrete vanskelig situasjoner. Han husket sjeldent de tingene vi hadde snakket om, ei heller en omfattende helseundersøkelser vi hadde foretatt. Jeg kunne selv fortelle om ting som bedret seg, men også dette ble møtt med stillhet og ignoranse. Jeg mistenker at Sohail kun er lege pga. lønnen. Det er en befrielse å endelig ha funnet en annen fastlege. Jeg vil ikke anbefale Sohail til noen som trenger medmenneskelighet og omtanke.