Sohail Aslam

Brynklinikken Fastlegesenter AS
Mann, 40 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2006)

Ledige plasser

218 av 1550

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sohail Aslam er en av 544 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(10)
10 vurderinger
Tilgjengelighet
(8)
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(9)
9 vurderinger
Service
(8)
8 vurderinger

Siste vurderinger av Sohail Aslam

Kompetent og empatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fastlegesenter gir uttrykk som et vennlig og profesjonell flerkulturelt sted. Legene er unge, men meget kompetente og empatiske. Personalet på resepsjonen er alltid vennlige og imøtekommende. Er meget fornøyd med kompetanse og empati man møtes med. D-r Sohail anbefales. Man blir alltid møtt med vennlighet og kompetanse, personlig har alltid opplevd å bli sett og hørt, og å bli tatt på alvor med mine plager. Personalet på legekontorets laboratoriet har overrasket meg: har opplevelse fra før at jeg er "vanskelig" til å ta blodprøver på, og pleier å bli stukket mange ganger før "man treffer året", men hos laboranten fikk dette til med en gang ved siste legebesøket. Fikk også omfattende informasjon om måten man tar div.andre prøver. Som sagt anbefaler både leger og selve senteret. Er meget fornøyd og takknemlig.

Jeg gir mine sterkeste anbefalinger til fastelegen Sohail Aslam

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Modig
Lyttende
Empatisk
Effektiv
Direkt
Kunnskapsrik
Presis
God kommuniksjonsevner
Forståelig
Tydeliggjøre

Mangel på empati og tid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter 3 år, gir jeg opp. Jeg gidder ikke å finne meg den dårlige servicen lenger. Ikke en eneste gang var Sohail punktlig, og hvert besøk var preget av å bli ferdig så fort som mulig. De få minuttene jeg fikk til rådighet, måtte jeg skynde meg. Alt måtte jeg selv passe på å spørre om, for han gav ingen informasjon av seg selv. Han så mest i dataskjermen, og snudde seg sjeldent til meg, selv når timen var ferdig. Sohail gav følelsen av at han gjorde meg en stor tjeneste ved å ta meg i mot. Han hadde et uttrykksløst ansikt, ingen medfølelse, og utviste forbausende lite empati og forståelse, også da jeg var oppriktig bekymret og søkte støtte. Både fysiske og psykiske helseproblemer ble møtt med stillhet. Jeg måtte selv fortelle hvilken medisin jeg trengte og mengder, både for fysiske og psykiske plager. Det var minimalt med dialog, og all informasjon måtte hales ut, inklusive bivirkninger av medisiner og forklaringer av diagnoser. Når sykdommer ble oppdaget, ble kun sykdommenes navn oppgitt, helt uten videre forklaring eller behandling, forslag til medisiner, eller omtanke for komplikasjonene lidelsene medfører. Aldri opplevde jeg normale uttrykk som "god bedring", "lykke til", eller spørsmål om hvordan det hadde gått i konkrete vanskelig situasjoner. Han husket sjeldent de tingene vi hadde snakket om, ei heller en omfattende helseundersøkelser vi hadde foretatt. Jeg kunne selv fortelle om ting som bedret seg, men også dette ble møtt med stillhet og ignoranse. Jeg mistenker at Sohail kun er lege pga. lønnen. Det er en befrielse å endelig ha funnet en annen fastlege. Jeg vil ikke anbefale Sohail til noen som trenger medmenneskelighet og omtanke.

Ikke den beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ikke veldig imøtekommende og interessert i deg som person/pasient, men ser mer på PC-skjermen sin enn på deg. Følger heller ikke opp ting som forventet, og gir ikke bra nok tilbakemelding.
Personalet på kontor og lab. må få bedre opplæring i kundebehandling. Du føler deg litt satt tilbake til tiden hvor pasienten måtte stå med lua i hånden og var heldig om han fikk komme inn til legen. De følger heller ikke med på hva som skjer rundt seg og i venterommet.

Effektiv,fokusert og profesjonell.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Aslam gir et solid inntrykk,og er usedvanlig skarpsindig samt effektiv. Er meget fornøyd med han som min lege.