Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Sarpsborg
Fastlege i over 6 år!
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetProfesjonell! Skjønner at denne siden er kjekt for folk, men jeg mener at flere meldinger om legen er grunnløse og typisk bunnløse. Jeg har dårlig dager og det har andre også. Hvis det er noe du sliter med helsemessig vil han alltid bistå deg og følge opp. Tror også som med meg, ikke alltid like enkelt å få sagt hva du opplever av symtptomer og mange håper på sympati og omsorg. Skjerpings, en lege har bare ikke tid til det. Spør og forklar før du klager. Han stårnpå og når det var som værst helsemessig tilbydte han å komme til meg der jeg bor. Jeg mener at man må bruke tid på å være forberedt og ikke regne med at legen skal kese tankene dine. Når jeg har vært syk har han alltid sjekket og fulgt opp. Profesjonell! Og han har kjøpt utdtyr som ikke alle fastleger har eller ville brydd seg om, de ville bare sendt deg til en lang og smertefull kø for videre undersøkelser. Støtt fastlegen din, de trenger det! Sammen er man sterke.
Grundig og forståelsesfull i jobben sin.
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetVeldig hyggelig, lyttende og prøver alltid å hjelpe. Han forstår jobben sin og bruker ikke Google. Det finnes svært få slike leger.
Positivt overrasket.
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetJeg ble overført til Oleksandr da min tidligere fastlege sluttet. Og jeg var ærlig talt noe skeptisk etter å ha lest en del negative tilbakemeldinger på denne nettsiden. Men jeg må si jeg ble positivt overrasket da jeg satt på kontoret hans. Han tok seg god tid til å høre på hva jeg hadde å si, gikk i dypdykk i den medisinske historikken min - da dette var min første time med ham - og tok flere tester. Han virket genuint interessert i det jeg fortalte, og jeg følte meg ivaretatt.
Ikke blitt hørt
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetJeg ønsker å gi en tilbakemelding etter min siste konsultasjon. Jeg opplevde dessverre at mine bekymringer/symptomer ikke helt ble tatt på alvor eller fikk nok oppmerksomhet under timen.
Den beste legen
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetEndelig har jeg fått den beste legen på mange år.
Høflig, snill og vet hva han driver med uten å prøve å finne informasjon på nett.
Meget fornøyd
Anbefaler.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?