Elin Ileby Nakstad
- Autorisasjon - Lege (2010)
- Autorisasjon - Sykepleier (1999)
Tar seg tid til at sette seg inn i saker og henviser videre ved behov. Man føler en trygghet og forståelse for at ho virkelig kan jobben sin.
Anbefales sterkt :)
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos denne legen. Han er en svært ansvarlig, dyktig og profesjonell lege som virkelig tar seg tid til å lytte til pasientene sine. Under konsultasjonen følte jeg meg trygg og respektert, og alle mine spørsmål ble besvart på en klar og forståelig måte. Legen forklarte grundig diagnosen og behandlingsmulighetene, noe som ga meg stor tillit til hans kunnskap og erfaring. Atmosfæren på kontoret var rolig og hyggelig, og jeg følte meg godt ivaretatt fra start til slutt. Jeg kan varmt anbefale denne legen til alle som ønsker profesjonell, omsorgsfull og kvalitetsrik medisinsk hjelp.
Endelig en som tar barnet vårt på alvor. Føler at vi blir hørt når vi kommer til ho og ho tar seg tid.
En god lege som ser hele mennesket. Bruker tid på å bli kjent med pasienten, og er varm og kunnskapsrik!
Jeg mistet henne dessverre som fastlege da hun byttet kontor, og står nå på venteliste!
Hennes erstatter (fullstendig nedtur!) ga meg et ennå klarer syn på hvor heldig jeg var som fikk ha henne som lege i flere år.
Kjempefornøyd med legen for hun lytter og tar seg tid. Hun forklarer og snakker så man føler seg godt ivaretatt og i trygge hender