Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jarlsberg Legesenter AS
God lege tvers igjennom
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetHar hatt Ellen som lege i mange år - det skal mye til før jeg vurderer å bytte lege til tross for at jeg bor i en annen by!
Hun er nysgjerrig, tålmodig og flink. Sammen har vi identifisert vanskelige kvinnesykdommer, funnet nye behandlinger når ting ikke går som de skal, og hatt lange samtaler om hvordan livet påvirker helsen. Hun er god på å jobbe effektivt under konsultasjonene, men hun er ikke redd for å la deg sitte lenge nok til å gjøre gode undersøkelser (både fysisk og psykisk).
Trenger man henvendelse til spesialisthelsetjenesten går det også effektivt. Dersom du har en sykdom/tilstand hun ikke kjenner til er hun rask med å kontakte andre kollegaer for innspill, eller hun setter seg ned å leser seg opp slik at hun kan hjelpe senere.
Trygg, kunnskapsfull og tålmodig.
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetAldri hatt noe negativt å si og gått til Ellen i flere år. Ja du må kanskje vente litt ekstra på venterommet som hos alle leger vil jeg tro, men hun tar seg tid, bryr seg, hører, og kommer med støtte, rås og behandling. Hun kan aldri slutte! 😅
Trygg, imøtekommende, lett å prate med, omtanke, empati, lytter,
Lege: Thea Bjune SkrevetJeg føler meg alltid hørt, hun prater med meg med respekt og fortståelse. Hun er rask og henviser videre om det trengs. Veldig dyktig.
Svært dyktig legr
Lege: Thea Bjune SkrevetThea er en enestående lege som oppriktig engasjerer seg i sine pasienters ve og vel. Hun tar seg tid til å lytte, viser stor omsorg og har en evne til å skape trygghet rundt seg.
Forståelsesfull og dyktig lege
Lege: Thea Bjune SkrevetTar deg på alvor og kommer med gode tilbakemeldinger. Effektiv, seriøs og viser godt at jeg som pasient får all fokus under timen.