Jarlsberg Legesenter AS

Telefonnummer 31 33 30 00 31 33 30 ...
Kjellengveien 2A 3125 Tønsberg

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Jarlsberg Legesenter AS

Kunnskapsrik - lyttende - interessert

Lege: Tor-Erik Ydse Mathisen Skrevet

Hadde satt seg inn i epikrise som ny fastlege - kunnskapsrik - grundig - følger opp på områder hvor han mener det er uklarheter - god til å forklare sammenhenger - opplevde han som empatisk og lyttende - anbefales av meg

Kunnskapsrik, forståelsesfull og jordnær lege

Lege: Thea Bjune Skrevet

Jeg anbefaler Thea Bjune som fastlege. Hun er en sjelden kombinasjon av faglig dyktighet, grundighet og ekte omsorg for pasientene sine.

Fra første møte har jeg blitt møtt med varme, respekt og forståelse. Hun lytter alltid nøye, tar seg tid til å sette seg inn i situasjonen min og sørger for at jeg føler meg sett og tatt på alvor. Uansett hvor stor eller liten problemstillingen har vært, har jeg opplevd at hun møter meg med tålmodighet, empati og profesjonalitet.

Thea Bjune er svært grundig i sitt arbeid og forklarer medisinske vurderinger på en klar og forståelig måte. Hun skaper trygghet gjennom sin kompetanse, samtidig som hun har en menneskelig tilnærming som gjør det lett å være åpen og ærlig.

Jeg føler meg utrolig heldig som har henne som fastlege. Hun representerer det beste av det man håper å finne i helsevesenet, og jeg er svært takknemlig for den hjelpen og oppfølgingen jeg har fått. En fastlege jeg anbefaler på det varmeste.

Anbefaler ikke denne legen

Lege: Tor-Erik Ydse Mathisen Skrevet

Legen følger ikke opp prøvesvar selv når resultatene viser funn som krever oppfølging. Kommunikasjonen oppleves som passivt aggressivt.

Omsorgsfull og smart

Lege: Mathias Krüger Skrevet

Inntrykk etter første møte: han vil vite hvem du er uten å stirre på PC. Jeg fikk en følelse at han er ydmyk mht legevitenskap (noe som utvikler seg i stor fart), og ønsker å gjengi deg det nyeste av kunnskap. Han respekterte mine refleksjoner om egen helse og på toppen, har han en super humoristisk sans 😊. Anbefales for alle, uansett alder.

En veldig god lege

Lege: Mathias Krüger Skrevet

Dette er en lege som hører på deg som pasient uansett alder og utfordring. Han tar deg seriøst og behandler deg veldig godt, man blir respektert.