Bjørndal Legesenter AS

Granbergstubben 196 1275 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Bjørndal Legesenter AS

oppmerksom, kunnskapsrik og klok

Lege: Zaman Ur Rehman Gilani Skrevet

Jeg opplever Dr. Gilani som en utrolig faglig dyktig lege som ser hele mennesket og kompleksiteen i god helse. Han er god til å formidle både medisinske og livstil aspekter, og virker motiverende for gode valg og praksis uten å "dumpe" ansvaret på pasienten. Jeg savner mulighet til elektronisk kontakt for enkle spørsmål, men verdsetter oppmerksomheten, kunnskaprikdommen og det helhetlige perspektivet i personlig møte.

Verste fastlegen jeg har opplevd.

Lege: Morten Westereng Skrevet

Min opplevelse med denne fastlegen har dessverre vært overveiende negativ.
Jeg har opplevd legen som lite lyttende og i liten grad mottakelig for pasientens egne beskrivelser av symptomer og bekymringer. Konsultasjonene har ofte føltes forhastede, og jeg har flere ganger sittet igjen med inntrykk av at det ikke blir gjort grundige vurderinger eller fulgt opp med relevante spørsmål.
Videre opplever jeg at legen i begrenset grad tar pasienten på alvor, og at dialogen mangler engasjement og tilstedeværelse. Dette gir et inntrykk av en lite involvert og til tider uinteressert holdning, noe som svekker tilliten man bør kunne ha til sin fastlege.
Jeg vil også nevne at jeg som pasient med utenlandsk bakgrunn i enkelte situasjoner har følt meg vurdert eller møtt på en måte som ikke har vært fullt ut likeverdig. Dette er selvsagt en subjektiv opplevelse, men likevel noe som har påvirket min trygghet og komfort i møte med legen.
For meg har dette resultert i at jeg ikke føler meg tilstrekkelig ivaretatt, og jeg vil derfor anbefale andre som vurderer denne fastlegen å være oppmerksomme på kommunikasjonsstil og oppfølging.

Kunnskapsrik og forståelsesfull

Lege: Zaman Ur Rehman Gilani Skrevet

Fantastisk lege som tar deg på alvor. Utrolig kunnskapsrik og flink til å forklare og lære bort. Veldig rask til å sende henvisninger og er veldig behjelpelig med det du trenger. Hilsen en veldig fornøyd pasient

En svært dyktig og erfaren lege

Lege: Zaman Ur Rehman Gilani Skrevet

En erfaren lege med svært gode analyseringsevner og et profesjonelt blikk for detaljer. Viser genuin interesse for pasientene og tar seg tid til å lytte. Alltid hjelpsom og løsningsorientert – jeg føler meg godt ivaretatt hver gang. Kan trygt anbefales til andre!

Trygg og kunnskapsrik lege.

Lege: Morten Westereng Skrevet

Jeg har hatt M. W helt siden jeg var liten og har alltid hatt en fin opplevelse med han.
Dere som skriver nedlatende om han, må også huske at leger generelt har mye arbeid å gjøre.
5 stjerner fra meg til en god og kunnskapsrik lege med mye god erfaring.
Kommer aldri til å bytte fastlege.