Morten Westereng

Bjørndal Legesenter
Mann, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1999

Tilleggskompetanse

Flylege

Ledige plasser

273 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Bjørndal Legesenter
Granbergstubben 196 1275 Oslo
Vis kart
Morten Westereng er en av 528 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
27 vurderinger
Tilgjengelighet
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
20 vurderinger
Service
19 vurderinger

Siste vurderinger av Morten Westereng

Beste fastlegen jeg har hatt!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nå har vi flyttet, men skulle gjerne beholdt denne fastlegen. Ikke noe tull, kort og effektivt og misbruker ikke statens tid og penger på unødvendige sykemeldinger! Vi fikk alltid hjelp og god oppfølging!

Beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Siden jeg har flyttet en del har jeg også skiftet fastleger en del. Denne legen har alltid lyttet til meg seriøst og hjolpet meg riktig og effektivt. Jeg VET at hans ekspertise og væremåte hadde spart meg for mange tusen kroner i legeregninger++ om jeg hadde hatt han for noen år siden også. Jeg har hatt problemer som jeg aldri har fått svar på men som endelig har stoppet med hjelp fra Dr. Westereng.

Med unntak av "stressede" sekretærer forstår jeg ingen av de negative kommentarene til denne legen. Etter at jeg har gått til denne legen i flere år har jeg aldri sett hint til noen av kvalitetene som andre kommentarer klager på.

Denne legen anbefales sterkt fra meg. Han er hyggelig, forståelsesfull, empatisk, hjelpsom, men også kunnskapsrik og effektiv, uten at effektiviteten noensinne har gått ut over noen av de positive kvalitetene. Selv om jeg vet kontoret har store forsinkelser blir jeg alltid prioritert 100%.

Vil også minne om at de fleste negative vurderingene på denne siden sikter til sekretærer og spesielle situasjoner. Ut i fra min erfaring med denne legen starter jeg å lure på hva slags mennesker som har skrevet den typen negative vurderinger..

Denne legen er alt en god lege skal være. Anbefales!

Rolig, informativ, beroligende og tar meg på alvor.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Synes det er hyggelig å komme til legen utifra hans egenskaper som beskrevet over. Det som er vanskelig med å komme til Bjørndal legesenter er å ringe for å få time når man trenger en sykemelding eller ønsker en kur for å komme seg kjapt tilbake på jobb. Legesekretærene kan være sarkastiske når jeg spør om oppklarende spørsmål. Eks. "er det lurt å møte opp om morgenen eller ringe for å få time på dagen" Svar fra Legesekretær: "dette er ikke noe legevakt". Hun misforsto spørsmålet, men kvalifiserer ikke til å være sarkastisk. Dette er bare et eksempel. Jeg gruer meg til å ringe for time. Det er bedre når jeg kan bestille time på app og møte opp direkte til time. Legesekretærene er stortsett hyggelige ved glodprøving og i resepsjonen. Jeg har faktisk vurdert å bytte fastlege grunnet at det første møte med legesenteret gjennom telefonen er ubehagelig møte.

Tilbakemelding til min tidligere fastlege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Morten Westereng lytter ikke til pasienten. Arrogant og vemmelig fremferd. Enveis kommunikasjon og ingen forståelse for pasientens plage(r). Full forståelse for de mange ledige plasser over lengre tid her.

En dårligere lege skal du lete lenge etter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har operert og i den forbindelse trenger jeg oppfølging men denne legen er helt på trynet. Uansett hva problemet er skal han kun bruke 4 min på deg. Uansett hva sykdommen kan være så kan han ta virus sjekk og si at alt ser bra ut. Han er sur, grinete, arrogant og frekk.