Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sølvgata Legesenter
Negativ erfaring
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetJeg hadde en utfordrende opplevelse med denne legen. Under besøket angående sønnens helse ble det kun utført en CRP-test, til tross for flere symptomer som kunne ha vært gjenstand for videre undersøkelser. Jeg opplevde at det ikke ble lagt tilstrekkelig vekt på pasientens journal, og legens nedlatende holdning gjorde situasjonen enda mer frustrerende. Totalt sett var opplevelsen skuffende.
Ikke seriøs
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetJeg hadde en dårlig opplevelse med denne legen, som medførte at jeg byttet fastlege igjen. Han lyttet ikke til meg, og utførte heller ingen undersøkelse.
Dårlig opplevelse
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetLegen oppfattes som nedlatende, usympatisk og vanskelig å arbeide med. Føler meg verken hørt eller tatt på alvor. Styr unna.
Arrogant og litt frekk i talemåten
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetFøler ikke at jeg får hjelp, har forventinger om at jeg skal løse problemet selv uten medisiner. Men aktive prolapser i rygg å store smerter.. vanskelig å få kontakt med legekontoret elle lege. Er skuffet, hadde høye håp til denne legen..
Nei og nei
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetSom andre, har også jeg opplevd en nedlatende, arrogant lege som ikke tar deg på alvor og ikke sjekker opp det du ber om. Chat gpt gir bedre råd enn jeg fikk av ham.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?