Ali Aminy
Oppførte seg som en bremsekloss. Når pasient sier han har tilgang til privat helseforsikring gjennom jobben og trenger kun en henvisning fra fastlegen for å sette igang forsikringen og behandlingen så var svaret "Du får ikke noen henvisning fra meg." Uten å gi noen annen grunn enn at "De har nok en plan for deg." Det holder ikke.
Fikk ny fastlege og henvisning ble gitt, så fjerning av resterende steiner kunne starte.
Dette er en kar som altså heller bidrar til enda lengre offentlige helsekøer enn å ta ut pasienter som har muligheter for hjelp i det private, slik at andre kan rykke frem.
Det som kan bli mye bedre er å ha pasientens vei tilbake i fokus, ikke hva de offentlige sykehusene forteller han. Jeg serverer en løsning på sølvfat og får det kasta tilbake uten grunn.
Ali har under de år jag gått hos honom visat både att han är en duktig läkare och att han har tagit mina medicinska problem på allvar. Han kan ibland bestämma sig hårt för en lösning på ett problem , men har då kommunicerat att han tror på den lösningen och berättar varför. Jag har bara goda erfarenheter och aldrig känt på stress i förhållande till den tid som är uppsatt eller att han inte lyssnar.
En fastlege som lytter og er nøye. God med relasjoner og skaper ett tilittsfullt forhold. Anbefales på det sterkeste. Mvh [navn fjernet av moderator]
Kjempeflink og veldig hyggelig! Jeg og mannen kunne ikke vært mer fornøyde, anbefales på det varmeste
Oppleves faglig dyktig, men føler ikke at han tar verken meg eller barna på alvor. Lytter ikke og tar seg ikke tid til å forklare. Man sitter igjen med mange spørsmål. Føler seg litt dum når man stiller spørsmål, føler han ser ned på deg.