Indre Namdal Legetjeneste Kommunalt Oppgavefellesskap

Telefonnummer902 35 363902 35 3 ...
Blåklokkevegen 16 7870 Grong

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Indre Namdal Legetjeneste Kommunalt Oppgavefellesskap

crème del a crème

Lege: Jørund Skjei Skrevet

kunne ikke vært mer fornøyd. noget full kalender.. som kan være en utfordring... God lytter, tar meg på alvor, har humor, og som lege gir jeg han 10av10

Empatisk og grundig fastlege

Lege: Kamilla Stylo Czownicki Skrevet

En faglig dyktig, empatisk og imøtekommende fastlege. Tar seg alltid tid, er grundig og ser helheten. Følger opp pasienten og henviser ved behov. Har kun gode opplevelser og ville aldri byttet henne bort!

Sikkert flink, men...

Lege: Kamilla Stylo Czownicki Skrevet

Camilla er sikkert en flink lege, men dessverre fikk jeg sjelden se det. Søt og hyggelig, men usikker på egen kunnskap. Hun måtte stadig sjekke med kollegaer før hun klarte å bestemme seg. Opplevde at nesten hver eneste time var kraftig forsinket, eller ble avlyst/ utsatt pga legens eget sykefravær. Treg til å fornye resepter. Jeg byttet tilslutt fastlege til meg og mitt kronisk syke barn pga ustabil tilstedeværelse av legen.

Dyktig Lege

Lege: Jørund Skjei Skrevet

Har brukt Jørund Skjei som fastlege i flere år. Han er kunnskapsrik og omsorgsfull. Har hatt varierte erfaringer ang. tidligere fastleger men anbefaler Dr. Skjei

En lege som tar pasientene på ordet

Lege: Kamilla Stylo Czownicki Skrevet

Kamilla er en lege som lytter, og som tar pasientene sine på alvor. Hvis alle fastleger var som henne er jeg ganske sikker på at alle ville vært fornøyde.
Det eneste minuset er ventetiden for å få time til henne.