Psykologspesialist Camilla Karlberg
Om
Om tilbudet:
Jeg driver et enkeltpersonsforetak som psykologspesialist og er samlokalisert i Tromsø Psykologfellesskap. Vi er to selvstendige enkeltpersonsforetak som deler lokaler og faglig fellesskap.
Jeg tilbyr terapi til voksne med normale livsutfordringer og lettere psykiske plager. Du kan komme til individuell terapi, parterapi eller emosjonsfokusert foreldreveiledning.
Jeg har lokaler i et gammelt og vakkert bygg med skjermet beliggenhet. Her sitter du alene på venterommet, i rolige omgivelser med god plass, høyt under taket og en atmosfære som legger til rette for trygghet og ro.
I tillegg er jeg kollegastøtte for Psykologforeningen i Troms.
Bakgrunn:
Jeg er psykologspesialist i klinisk psykologi, utdannet ved Universitetet i Tromsø i 2001. I dag driver jeg helprivat praksis hvor jeg tilbyr individualterapi for voksne, parterapi og emosjonsfokusert foreldreveiledning (EFST). Jeg veileder også psykologer i spesialisering.
Gjennom mer enn 20 år som psykolog har jeg opparbeidet bred erfaring fra ulike faglige arenaer, blant annet Kreftforeningen, BUP Tromsø, Universitetet, Psykhjelpen og tingretten. Jeg har arbeidet som behandler, veileder, sakkyndig og foreleser.
I møte med mennesker er jeg særlig opptatt av mestring, ressurser, livsgnist og styrket selvfølelse. Jeg ønsker å bidra til at det som oppleves fastlåst kan begynne å bevege seg, og at mennesker kan få bedre kontakt med egne følelser, behov og muligheter.
I terapi lar jeg meg inspirere av emosjonsfokusert terapi, eksistensiell psykoterapi, kroppsorienterte tilnærminger og ulike former for kognitiv terapi. Samtidig er livserfaring og lang klinisk erfaring en viktig del av arbeidet mitt.
Jeg er psykologspesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, og har i tillegg videreutdanning og autorisasjon innen klinisk hypnoterapi, EFST og DBT.