Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Marianne Vestnes- Nemus Medical Skøyen AS
Imøtekommende, konsentrert om oppgaven, tok seg nødvendig tid til "Pasientfokus" = Svært betryggende opplevelse
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetForholdsvis enkelt tilfelle med en ørehistorie som ble raskt, effektivt og "omsorgsfult" behandlet - som seg "hør og bør". Fikk time på en presset dag uten sekretær eller back-office tjenester på legekontoret. Legen ordnet alt selv.
Jeg oppsøker gjerne denne lege igjen i påkommende tilfelle.
Veldig bra lege
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetVeldig sympatisk. Er interessert i å hjelpe og virker opptatt av faget sitt. Hun er nok den beste legen jeg har hatt.
Føler meg tatt på alvor
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetHun er alltid hyggelig, tar deg på alvor, tilgjengelig. Jeg føler at hun virkelig er intressert og ønsker å hjelpe og ikke bare dytter deg ut av kontoret så fort hun kan som jeg har opplevd med andre leger.
Kjempe flink
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetDyktig, tar meg på alvor og viser interesse for å hjelpe.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetEr tilstede - bruker tid og følger opp med telefon og brev. Får tid i løpet av kort tid
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?