Om vurderingeneSiste vurderinger av Sartor Tannlegesenter DA
Pål gir den beste totalopplevelsen
Tannlege: Pål Drange SkrevetJeg har hatt tabnlrgeskrekk de siste 15 årene, de siste årene har jeg vært opptil flere ganger i måneden av forskjellige grunner, det er ikke en gang jeg har følt meg utrygg i stolen hans. Han gir den beste støtten, forståelse og behandling. Anbefaler han på det varmeste til kjente og ukjente dersom det er snakk om tannlege.
Den beste tannpleier.
Tannpleier: Stine Andreassen Hansen SkrevetStine er bare helt fantastisk i yrket sitt og som person.Hun får deg till å slappe av i stolen og er helt fantastisk å snakke med.
Anbefales!
Tannlege: Kathrine Ekanger Risa SkrevetHar gått til Kathtrine i mange år, og er svært fornøyd! Hadde litt tannlegeskrekk da jeg først kom dit, men har ikke hatt det etter jeg begynte der. Hun er rolig, behagelig og forklarer godt. Svært faglig dyktig! Kan anbefales på det varmeste! Hun er også flink til å ta vare på deg med kronisk sykdom.
Beste tannlegen
Tannlege: Sundus Saad Al-Zubaydi SkrevetFantastisk dyktig tannlege som virkelig bryr seg om sine pasienter. Forståelsesfull og forsiktig. Anbefales
Fantastisk tannlege
Tannlege: Pål Drange SkrevetBeste tannlegen eg har hatt. Han er alltid imøtekommende og hyggelig. Tidligere hadde jeg litt tannlegeskrekk, men han er så rolig og trygg at nå gruer eg meg aldri til tannlegen lengre. Han fortjener skryt.
Anbefales på det sterkeste.