Tannhelsehuset Haraldsgaten AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Haraldsgaten 177 5525 Haugesund
Tannhelsehuset Haraldsgaten AS holder til i Haugesund

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Tannhelsehuset Haraldsgaten AS

Dyktig og effektiv tannlege

Tannlege: Jonar Storesund Skrevet
Pris

Jonar er en dyktig tannlege som ga meg god informasjon i forkant av operasjonen. Jeg fjernet to visdomstenner kirurgisk, og var veldig engstelig i forkant. Ble litt stresset i stolen når bedøvelsen rant ned i svelget, og jeg brakk meg, men når det ga seg og tannlegen startet prosessen med å få ut tennene, gikk det som en drøm. Tennene var ute på null komma niks, og prosessen var mye bedre enn forventet. Veldig glad og lettet for at jeg gjennomførte. Nå sitter jeg igjen med et godt inntrykk og ønsker å anbefale både klinikken og tannlegen videre.

God Tannlege

Tannlege: Annelin Austrheim Stødle Skrevet
Pris

Effektiv og behagelig tannlege som virker svært trygg i arbeidet sitt. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste.

Behagelig og veldig flink tannlege

Tannlege: Annelin Austrheim Stødle Skrevet
Pris

Veldig fornøyd med Annelin, som hjelper meg gjennom tannlege-skrekk! Etter hun ble min tannlege er det ikke noe å grue seg til lengre😊 Også veldig lett å kontakte Tannhelsehuset og evt. endre på timer eller lignende.

Trygg, og med humor.

Tannlege: Ali Haghighi Zadeh Skrevet
Pris

God tannlege, rolig og hyggelig, Med tannlegeskrekk, så var han veldig fin. Rolig, og med humor! Dette ble ikke siste besøk.

Helt topp

Tannlege: Orve Kjetil Ingvaldsen Skrevet
Pris

Hyggelig og rolig tannlege som tar seg god tid til å lytte og forklare. Alltid fornøyd når jeg har vært hos han.