Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannhelsehuset Haraldsgaten AS
Dyktig og effektiv tannlege
Tannlege: Jonar Storesund SkrevetJonar er en dyktig tannlege som ga meg god informasjon i forkant av operasjonen. Jeg fjernet to visdomstenner kirurgisk, og var veldig engstelig i forkant. Ble litt stresset i stolen når bedøvelsen rant ned i svelget, og jeg brakk meg, men når det ga seg og tannlegen startet prosessen med å få ut tennene, gikk det som en drøm. Tennene var ute på null komma niks, og prosessen var mye bedre enn forventet. Veldig glad og lettet for at jeg gjennomførte. Nå sitter jeg igjen med et godt inntrykk og ønsker å anbefale både klinikken og tannlegen videre.
God Tannlege
Tannlege: Annelin Austrheim Stødle SkrevetEffektiv og behagelig tannlege som virker svært trygg i arbeidet sitt. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste.
Behagelig og veldig flink tannlege
Tannlege: Annelin Austrheim Stødle SkrevetVeldig fornøyd med Annelin, som hjelper meg gjennom tannlege-skrekk! Etter hun ble min tannlege er det ikke noe å grue seg til lengre😊 Også veldig lett å kontakte Tannhelsehuset og evt. endre på timer eller lignende.
Trygg, og med humor.
Tannlege: Ali Haghighi Zadeh SkrevetGod tannlege, rolig og hyggelig, Med tannlegeskrekk, så var han veldig fin. Rolig, og med humor! Dette ble ikke siste besøk.
Helt topp
Tannlege: Orve Kjetil Ingvaldsen SkrevetHyggelig og rolig tannlege som tar seg god tid til å lytte og forklare. Alltid fornøyd når jeg har vært hos han.