Siste vurderinger av Bjørn Dymbe
Meget kunnskapsrik
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetMye kunnskap i denne fyren. Hadde akutte smerter i visdomstanna. Han oppdaget med en gang at jeg hadde et seriøst tilfelle av Perikoronitt. Fikk veldig god behandling + henvisning til kirurgi.
Behagelig, dyktig, nøyaktig
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetHan gjør det han må meget bra, og prøver alltid det rimeligste alternativet først; f.eks prøver han alltid å reparere en tann (bygge opp) før han setter på en krone
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetBegynte hos Bjørn i begynnelsen av 90-tallet, og har aldri siden hatt en tanke på å gå et annet sted. Rolig, effektiv og dyktig. En tannlege du på forhånd ikke gruer deg til å gå til:-)
Han er en av beste tannlegene i landet
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetHan er en av beste tannlegene i landet. Rimelige prisene i undersøkelse og behandlinger. Han seriøs og virkelige bryr om pasientens tannplager.
BEST I BYEN!
Tannlege: Bjørn Wilhelm Dymbe SkrevetHeia Bjørn!
God, snill, flink, rimelig.
Jeg har tannlegeskrekk, men føler meg alltid trygg hos Bjørn.
Har tidligere fått inntrykk av at mange tannleger prøver å lure deg med å si at du behøver ditt og datt, og kanskje har et hull mer enn du egentlig har, men ikke Bjørn.
Anbefales på det varmeste