Glomma Legesenter

Storgata 32 1607 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Glomma Legesenter

Kunnskapsrik og imøtekommende

Lege: Axel Kylstad Kleive Skrevet

Veldig fornøyd med han som ny fastlege. Lytter, forstår og iverksetter nødvendige tiltak. Har ingenting å utsette på denne fastlegen.

Ignorant og lite forståelsesfull

Lege: Magnus Lien Skrevet

Er ikke interessert i hvordan jeg har det, er kun opptatt av hvilke smertestillende jeg bruker. Har ikke en gang undersøkt med før han fjerner medisiner som fungerer, uten å komme opp med andre alternativer.

Anbefales ikke hvis man har mer komplekse helseutfordringer.

Ok lege, med legekontoret er forferdelig!

Lege: Axel Kylstad Kleive Skrevet

Byttet til Kleive for et år siden. Helt ok lege, men de ansatte på legekontoret er helt ubrukelige. De er grinete, ligger i stolen når de snakker med pasienter, glemmer pasienter som sitter i kø for blodprøve, og de later som de er leger og vet alt når de skal vurdere akutte ting. Jeg har fått nok, anbefaler absolutt ingen denne legen på bakgrunn av ansatte på legekontoret.
Man må i tillegg vente veldig lenge for å få time, tross at det er akutt. Rart når legen har mange ledige plasser. Sender du melding til legen, så får du time dagen etterpå.

Lege: Magnus Lien Skrevet

Dårlig på og førstå min situasjon virker som han blåser i det jeg er psykisk syk og det er et område han ikke vil snakke om

Trygg

Lege: Axel Kylstad Kleive Skrevet

Vil bare takke Aksel Kylstad Kleive for at du ryddet opp i mitt møte med ikke hyggelig kontor dame.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️