Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Glomma Legesenter
Beste fastlege man kan ha.
Lege: Axel Kylstad Kleive SkrevetAxel er den beste fastlegen jeg har hatt. Kunnskapsrik, du føler virkelig du er i trygge hender med han som fastlege.
Beste legen ever
Lege: Annelee Haagensli Sanengen SkrevetUtrolig imøtekommende og kunnskapsrik.Sender deg videre uten og mukke.Beste legen jeg har hatt.Ser deg og hører deg.All ros til deg Annelee uten tvil
Beste legen jeg har hatt. Uten tvil!
Lege: Ebbe Gundersborg Ansethmoen SkrevetHan er dønn solid, hyggelig, imøtekommende, lyttende og kommer med veldig trygge og gode løsninger. Ser folk skriver at han googler mye. Og om en lege gjør det, så er det vel bare for å backe opp under det de sitter med i hodet fra før av. Så man kan være sikker på at man gir riktig informasjon. Og "Google" i legebok er ikke å google i den forstand.
5 stjerners Lege i mine øyne.
Dyktig, Empatisk og Proaktiv
Lege: Axel Kylstad Kleive SkrevetJeg har vært veldig fornøyd med Dr.Kleive siden han ble min fastlege. Veldig rask til å respondere, fleksibel, empatisk og effektiv. Anbefales på det sterkeste.
Oppdatert, kunnskapsrik og en god lytter
Lege: Ebbe Gundersborg Ansethmoen SkrevetTar seg tid til å lytte og til å svare på spørsmål. Virker alltid å være i godt humør. Føler meg godt behandlet.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?