Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene i Halden
Faglig dyktig, dårlig på emosjonelle problemstillinger
Lege: Margunn Asheim Birkeland SkrevetNår det kommer til å stille diagnoser er hun glimrende, blant de beste jeg har sett. Dessverre var det svært mye å utsette på holdningen hennes da jeg gjennomgikk en emosjonell krise. Dersom du har opplevd eller opplever mishandling i hjemmet, er ikke dette legen for deg.
Tillitvekkende og grundig
Lege: Amjad Adel Mohamed Kaddoura Hussein SkrevetJeg blir sett, hørt og tatt på alvor. Er meget fornøyd med valg av lege. Vil anbefale han til alle som vurderer å bytte fastlege.
Trygg og lyttende
Lege: Amjad Adel Mohamed Kaddoura Hussein SkrevetEn lege som ser hele mennesket og tar deg på alvor. Føles godt å ha en lege som lytter og forklarer.
Fantastisk lege
Lege: Amjad Adel Mohamed Kaddoura Hussein SkrevetLett å kommunisere med, forstår meg som pasient og blir tatt på alvor. Blir følgt opp godt. Blir tatt seriøst og henvist til ekspert når det er nødvendig. Yter mer enn andre leger jeg har hatt. Bryr seg.
Dyktig
Lege: Amjad Adel Mohamed Kaddoura Hussein SkrevetHyggelig, imøtekommende og profesjonell; mitt barn var trygg og vi fikk utmerket hjelp!
Veldig fornøyd med vår nye fastlege!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?