Fet Legesenter

Telefonnummer 63 88 78 20 63 88 78 ...
Gamle Fetvei 13 1900 Fetsund

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Fet Legesenter

Trygg og forståelsesfull

Lege: Maria Fjellvang Karlsrud Skrevet

Maria er den beste fastlegen jeg har hatt noen gang. Hun lytter, fremstår trygg og forståelsesfull. Hun er opptatt av å ta seg tid til og forstå pasientene sine og virker interessert i at man skal ha det bra.

En som lytter og tar seg god tid

Lege: Afsheen Aitzaz Skrevet

En lege som tar deg på alvor og stiller gode spørsmål. Virker som en varm og rolig person som tar seg god tid til å lytte.

Opptatt av pasientene

Lege: Irene Akerhaugen Stadheim Skrevet

Hun tar tid til å lytte til pasientene og er opptatt av velvære av dem. Hun er alltid høflig og spørre spørsmålene som er nødvendig for å kunne stille riktig diagnose.

hverken lytter til eller undersøker pasientene sine

Lege: Asad Uzzaman Skrevet

jeg måtte bytte fastlege da den jeg hadde sluttet , Uzzaman var ledig og jeg kjønner nå hvorfor.
jeg fikk en løsning i nedre del av nakken som ikke ga seg i løpet av en måned så jeg bestilte meg time ,
når jeg kom inn og prøvde å vise at jeg ikke kunne bevege nakken bakover i det hele tatt satt uzzaman og leste på pc og så ikke på meg i det hele tatt , han tok ingen undersøkelser men begynte derimot å snakke om en gammel nrk serie om smerter , jeg skjønte at han hadde misforstått hvorfor jeg var der og prøvde på nytt å fortelle at jeg var der for å se hvorfor virvlene mine er låst fast og om det fantes noen behandlig for dette , jeg har en ganske stor prolaps i nakken og mistengte at dette var årsaken, men han ble tydelig irritert når pasienten tror de vet hva som er galt , og han ble ganske ufin mot meg , jeg måtte til slutt bare forlate legekontoret.
ba senere om innsyn i journalen min og der hadde han skrevet ned ting som jeg aldri har sagt.
ville holdt meg langt unna uzzaman

Hei . Leit at du oppfatter det samme som du gjør. Jeg kjenner deg igjen og forventet et slikt innlegg , egentlig. Du unnlater å skrive at du byttet forrige legen da vedkommende ikke ville være med behandlingsopplegget du selv mente var riktig/ hjalp deg men fra medisinsk ståsted ikke riktig .

Besvart av Asad Uzzaman

Effektiv og hyggelig

Lege: Asad Uzzaman Skrevet

Hadde hastetime og følte jeg ble tatt seriøst og ordentlig i mot. Han var effektiv og forsøkte med en gang å sette seg inn i problemet. Kom inn til avtalt tid.