Asad Uzzaman

Fet Legesenter
Mann, 51 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2001)

Ledige plasser

23 av 1600

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Fet Legesenter Telefonnummer63 88 78 2063 88 78 ...
Gamle Fetvei 13 1900 Fetsund
Vis kart
Asad Uzzaman er en av 70 fastleger i Lillestrøm

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(23)
23 vurderinger
Tilgjengelighet
(13)
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(16)
16 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Asad Uzzaman

Kunnskapsrik og dokumenterer diagnosen godt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever Uzzaman som svært kunnskapsrik og godt oppdatert innenfor faget sitt. Etter å ha stilt diagnose tar han gjerne fram dokumentasjon på skjermen som underbygger hans konklusjon. Dette virker svært betryggende og jeg opplever å bli behandlet seriøst på alle måter. Uzzaman kan kanskje virke litt lite oppmerksom, men dette er nok hans personlighet og også en måte å bruke tiden effektivt. Men hans kunnskapsnivå og hans faglige oppdatterthet er avgjørende for at jeg er særdeles fornøyd med Uzzaman som fastlege.

Veldig flink lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Asad er en av de beste legene jeg har vært hos. En veldig spesifikk, flink og saklig lege. I tillegg er han veldig tålmodig og forklarer nøyaktig behandlingsforløpet (noen ganger ved hjelp av tegninger).
Og selv om møter med leger vanligvis ikke er hyggelige, fordi de gjelder sykdommer, er Assads profesjonelle hjelp og personlighet noe veldig positivt her. Jeg er veldig takknemlig for ham for alt han har gjort så langt. Anbefaler ham på det sterkeste.

Velg en annen lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg sitter igjen med et inntrykk av at han ikke gjør mer enn han må.
Jeg blir ropt inn og han går foran meg gjennom korridoren uten å hilse eller se på meg. Inne på kontoret rekker han meg en slapp hånd for å hilse mens han ser inn i pc-skjermen. Han stiller meg tre spørsmål hvor jeg prøver å utdype plagene. Han ser fortsatt inn i skjermen og virker totalt uinteressert i hva jeg svarer, og har fortsatt ikke sett meg inn i øynene eller direkte på meg.
Jeg fikk time hos ham fordi det ikke var noe ledig hos fastlegen min, og det virket som at målet hans for dagen var å få tid til flest mulig pasienter. Vil ikke anbefale denne legen og jeg kommer ikke til å dra hit igjen.


Hei , Takk for meldingen . Antar at du kom på en Øyeblikkelig hjelp time da du ikke fikk time hos fastlegen din . I slike setninger , må en sette seg i informasjon som finnes på journalen i det pasienten og legen ikke er kjent fra før . Ofte er situasjon slik at tilstanden håndteres best av fastlegen i forhold til sykmelding , henvisning e.t.c . Og vikar legen kan bare gjøre
håndteringen mer komplisert ved å lage en ekstra bane .Øyeblikkelig hjelp timer kan virke Ikke tilfredsstillende for , både pasienten og legen . Men dette er nødvendig ved fravær dekning . Håper din fastlege har hjulpet deg med dine problem .

Besvart av Asad Uzzaman

Ikke bra

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Virker som målet er å bruke minst mulig tid på deg. Stiller ingen spørsmål, snakker seg raskt frem til en konklusjon og skriver ut en resept uten å drøfte. Oppleves som arrogant og meget lite empatisk. Ikke interessert. Ville valgt en annen fastlege!


Hei , Dette var Leit å høre . Det ville ha vært fint og kanskje ville hatt læringsverdi om du kunne utdype litt nærmere om problemstillingen , bestillingen , konklusjonen . Også , er det interessant å vite om konklusjonen som ble tatt var feil .

Besvart av Asad Uzzaman

Helt grei

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mer opptatt av å behandle flest mulig pasienter, da han er rask. Men savner litt grundigere undersøkelser.