Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vincent Medisinske Senter
Rolig og behagelig lege
Lege: Filip Gorski SkrevetDa min fastlege skulle pensjoneres fikk jeg ett tips om at Dr. Filip Gòrski skulle starte ved Vincent Medisinske Senter. Etter og ha brukt samme lege i 30 år kan det jo by på utfordringer og gå til ny lege. Jeg ble møtt av en hyggelig lege som tok mine diagnoser og utfordringer på alvor. Min sykdomshistorie er sammensatt og trenger nøye vurdering når det gjelder medisiner og behandling. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt av denne legen og har full tillit til han.
Fantastisk lege
Lege: Filip Gorski SkrevetFikk han som fastlege da han tok over legelisten etter sin far. Utrolig nøye, lyttende, presis og tar seg virkelig tid til å følge deg opp.
Ringer opp og gir beskjeder , henviser videre så fort han mener det trengs.
Anbefales virkelig på det varmeste.
Dyktig og grundig lege
Lege: Kristin Scheele SkrevetVår familie har hatt henne som lege i over 25 år, og er kjempefornøyde. Grundig og dyktig lege som tar deg på alvor og er utrolig god å snakke med. Hun har vært vår lege gjennom to barselperioder, alvorlig sykdom og vi kunne ikke ønsket oss en bedre.
Alltid støttende og hele familien føler seg trygg på henne.
Hun kan være direkte, men det bør også en lege være.
Håper det er lenge til hun går av med pensjon.
trygg og kunskaps rik.
Lege: Filip Gorski Skrevetvar til behandling av ny fastlege i forrige uke. Er veldig fornøyd, gikk igjennom min sjornal, og ble enige om videre behandling.
Fantastisk lege
Lege: Anna-Maria Gorska Schnitzkewitz SkrevetOmsorgsfull, empatisk, ser deg, følger opp henvisninger, resepter etc fortløpende. Veldig glad for at jeg fikk denne legen. Anbefales på det sterkeste.