Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene På Brygga
Fantastisk fastlege!
Lege: Mohammed Sherif SkrevetFår raskt svar på henvendelser via Helsenorge. Han er grundig, forklarer godt, har empati og forståelse. Han er dyktig og engasjert i jobben sin. Anbefales! Litt synd at han har så lang ventetid for å få time, men håper han rydder plass til ø-hjelp ved behov. Helsesekretærene kan med fordel være litt hyggeligere og serviceinnstilte.
Trygg og imøtekommende
Lege: Mohammed Sherif SkrevetHar aldri møtt en lege som tar seg tid til å forklare og høre på pasienter som det Sherif gjør. En utrolig hyggelig og ikke minst flink lege, håper han blir i Halden. Ventetiden mellom legetimene er absolutt verdt det.
Bare merkelig.
Lege: Alamdar Khusrawi SkrevetMulig dette er kulturelt betinget, men heldigvis unngikk jeg denne legen, og legesenteret ved neste behov for lege. Jeg byttet fastlege og legekontor etter 3 konsultasjoner.
Svært fornøyd med å ha byttet.
Flink lege
Lege: Alamdar Khusrawi SkrevetVeldig bra lege som lytter og henviser videre veldig raskt hvis det er behov for det. Forståelsesfull og empatisk lege som vet hva han prater om. Den legen i Halden jeg er mest fornøyd med til d.d. Du får også god tid på kontoret så det ikke blir stress og mas og du føler deg hørt og sett.
Trygg og flink
Lege: Mohammed Sherif SkrevetEn legen som tar deg alvorlig , tar seg tid til å forklare, imøtekommende, blid, forståelsesfull og løsningsorientert virker som en lege som syns jobben sin er spennende,
Superfornøyd👍