Skjærhalden Legekontor

Prinsebakken 1 1680 Skjærhalden

Siste vurderinger av behandlere ved Skjærhalden Legekontor

Dyktig lege

Lege: Kjell-Ivar Helgestad Skrevet

Han tar seg tid til pasienten og virker trygg, rolig og dyktig. En veldig behagelig person. Gir generelle gode råd om helse. Følger opp pasienten i ettertid ved behov.

Veldig fornøyd

Lege: Kjell-Ivar Helgestad Skrevet

Veldig fornøyd med legen, men ekstremt treg med å få ut resepter. Bortsett fra det er han en som bryr seg og gjør det han kan for å hjelpe.

Trygg, faglig dyktig, empatisk..

Lege: Kjell-Ivar Helgestad Skrevet

Vi har hatt dr Helgestad i mange år som vår fastlege, han er en erfaren fastlege som ser hele mennesket og som henviser raskt dersom man trenger det, vi har som familie ikke noensinne hatt annet enn gode opplevelser med vår fastlege. Vi har ikke annet enn gode ord å si.
Anbefales på det aller varmeste.

Vurdering for Vikar - Oscar

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Dette var veldig bra. Stilte opp på kort varsel, forklarte godt under veis. Her var jeg i trygge hender.

Endelig en dyktig lege!!

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Kom ut å beklagde seg fordi kontoret hadde dobbelt booket to timer for han. Hyggelig, omgjengelig, trygg, profesjonell, empatisk og virkelig interessert i meg som menneske og pasient. Han visste hva han gjorde. Synd at han skal bare jobbe to år til som fastlege. Håper han jobber etter han fylt 70 år! Betaler gjerne 1000 kr for å bruke han som fastlege!