Logo for Skjærhalden Legekontor

Prinsebakken 1 1680 Skjærhalden

Siste vurderinger av behandlere ved Skjærhalden Legekontor

Endelig en dyktig lege!!

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Kom ut å beklagde seg fordi kontoret hadde dobbelt booket to timer for han. Hyggelig, omgjengelig, trygg, profesjonell, empatisk og virkelig interessert i meg som menneske og pasient. Han visste hva han gjorde. Synd at han skal bare jobbe to år til som fastlege. Håper han jobber etter han fylt 70 år! Betaler gjerne 1000 kr for å bruke han som fastlege!

Elendig fastlege!

Lege: Kjell-Ivar Helgestad Skrevet

Helgestad er den verste legen jeg har møtt! Han sitter bare og leser på skjermen gjennom hele konsultasjonen, hører ikke på deg når du forteller hvorfor du er der, følger ikke opp ting som var avtalt, og gir ikke tilbakemelding om henvendelser o.l. som han skulle ha gitt svar på. Han mangler helt oversikt, og jeg har ingen tillit til at han vil stille rett diagnose hvis noe alvorlig skulle oppstå. Så styr unna!

Hei!
Jeg kjenner meg ikke igjen i denne beskrivelsen og lurer på om det kan være snakk om en misforståelse, er du sikker på at det var meg du møtte?

Etter over 20 år som fastlege på Hvaler har jeg den siste tiden vært delvis ute av drift, noe som blant annet skyldes krevende ytre administrative forhold. Det har dessverre påvirket kontinuiteten for enkelte pasienter, og det beklager jeg.

Det er selvfølgelig ønsket at man skal treffe sin faste lege, og ikke en vikar. Nå er jeg snart tilbake for fullt, og samtidig styrker vi teamet med både ny helsesekretær og en ekstra lege. Vikarlegen er en erfaren kirurg og allmennlege som bidrar med solid kompetanse, men han trenger naturligvis litt tid til å bli kjent med både systemer og pasienter.

Det er sterke ord å si at jeg er «den verste legen du har møtt», og jeg synes det er leit at du har hatt en slik opplevelse. Samtidig er det godt å høre at du tidligere har hatt mange gode erfaringer, det gir håp.

Ingen av oss er feilfrie, og både leger og pasienter kan ha gode og mindre gode dager. Ikke alle forventninger og ønsker kan imøtekommes. Vi setter pris på konkrete og konstruktive tilbakemeldinger, gjerne direkte, slik at vi kan forbedre oss.

Vi ønsker deg alt godt på veien videre.

Med vennlig hilsen
Kjell Helgestad
Fastlege, Hvaler

Besvart av Kjell-Ivar Helgestad

En smule misfornøyd

Lege: Kjell-Ivar Helgestad Skrevet

Har et ganske godt inntrykk av Helgestad, men vikarlegen [Navn fjernet av moderator] kan bare pakke sakene sine og dra hjem. |Navn fjernet av moderator] har null interesse av å hjelpe. Han vil ha deg ut av legekontoret så fort som mulig. Han greier heller ikke å gi meg reseptene som avtalt. Han greier heller ikke å rett opp i sine egen feil når jeg tar kontakt for å påpeker dette. Har gått nå flere dager uten de medisinene jeg trenger fordi |Navn fjernet av moderator] ikke klarer å gjøre den jobben han får betalt for å gjøre. Er lei for å måtte gi tilbake melding på dette.

Best leger i livet min

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Jeg kan bare sier høyest positive ting. Jeg som gutt fra utlandet har follet meg alltid tryg og har de sterkeste fortruelse in Dr. Røsstad kunskap som legen min. Har alltid stort sikkerhets folelse nar jeg snakker med Dr. Røsstad. En gode legen er først og fremst en gode psycholog ogsa. Veldig ubehagelig for meg for å høre at jeg kanske må søke om nyt fastleger. Lykke til Herr Dr. Røsstad

En dyktig lege.

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min, han bruker god tid på meg. Eneste som er synd er at han nærmer seg pensjonsalder og at jeg da må bytte lege, ellers ville jeg ikke ha byttet. Alt jeg har trengt hjelp med har han ordnet.