Saeedeh Bagheri Helland

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 55 01 14 43 55 01 14 ...
Richard Nordraaks Gate 5 5018 Bergen
Saeedeh Bagheri Helland holder til i Bergen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Siste vurderinger av Saeedeh Bagheri Helland

Frå von til nytt traume – Ein dårleg opplevelse hos tannlegen.

Tannlege: Saeedeh Bagheri Helland Skrevet
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Etter å ha gjennomgått fleire kurs mot tannlegeskrekk og blitt tilrådd denne tannlegen på det eine kurset, såg eg litt lysare på det å få operert ut ei tann som hadde valda mykje ugagn.

Dessverre vart dette ei liknande oppleving som den som skapte tannlegeskrekken i utgangspunktet.

Eg fekk nesten ingen informasjon om kva som vart gjort, og ho var lite viljug til å svare på spørsmål.

Frykta mi er at det verkar som om verktøya til tannlegane er dei same som i vikingtida, og at rå kraft er det som gjeld ved trekking.

I høve til kurset, der det vart sagt at ein alltid kunne spørje om kva som skal bli gjort for å bli trygg på behandlinga, verka ho heller irritert over bekymringane og spørsmåla mine, og ho svarte svært kort om ho i det heile fekk fram eit svar.

Det tok over ein time å få tanna ut, noko som var forferdeleg vondt. I dagane etterpå blødde eg mykje og hadde feber. Då eg ringde for å spørje om dette var normalt, fekk eg ikkje snakke med henne, og ho ringde heller ikkje opp att som avtalt.

Etter fire dagar utan svar, men med mykje ubehag og blødingar, måtte eg oppsøkje ein annan tannlege som gav meg antibiotika og som fekk rensa bort restar som ikkje var fjerna.

Eg har på mange måtar rykt tilbake til start og har på nytt fått store problem med å oppsøkje tannlege.

Mykje av dette kunne ha vore unngått ved å vere meir imøtekomande og svare på spørsmål, og ikkje få meg til å føle det som om det var ei plage å bli spurd om behandlinga. Og i alle fall svare når det oppstod komplikasjonar i ettertid.

Positivt med flotte kontor og venterom med både vatn og kaffi tilgjengeleg.