Siste vurderinger av behandlere ved Plankebyen legesenter AS
Fantastisk lege
Lege: Kristian Reymert Stakkevold SkrevetKristian har vært en fantastisk fastlege og følger alltid opp og tar seg tid til å høre på alle tingene man vil ta opp. Han er også ærlig på alt han ikke kan så mye om, og henviser videre.
Hjelpsom og hyggelig
Lege: Kristian Reymert Stakkevold SkrevetSvarer relativt kjapt, er hyggelig, og oppfatter raskt hva som må til. Jeg har til gode å møte legen min ansikt til ansikt enda, men det har det ikke vært behov for foreløpig.
Vanskelig å kommunisere med
Lege: Kristian Reymert Stakkevold SkrevetVar pasient hos denne legen i ca 2 år, og har endelig fått byttet til en ny. Synes det manglet mye på både engasjement/innsikt/kommunikasjon og vanlig høflighet. Følte meg hverken sett eller hørt. Opplevdes alt i alt en svært negativ og utrygg opplevelse å være pasient hos denne fastlegen.
Sett og hørt!
Lege: Kristian Reymert Stakkevold SkrevetTimeavtale straks. Kompetent hjelp. Empatisk stab.
Cosylan - tok litt for stor dose. Ble helt utslått, hosten og jeg😮.
Trygg lege
Lege: Kristian Reymert Stakkevold SkrevetHyggelig, kunnskapsrik og lyttende lege. Tar pasienten på alvor. Føler meg ivaretatt. Har aldri hatt en bedre lege enn ham.