OC Tannlegesenteret

Om
OC Tannlegesenteret er en veletablert og moderne klinikk sentralt på Tåsen i Oslo, med røtter tilbake til 1974. Her får du både allmenn og spesialisert tannbehandling samlet under samme tak – uten behov for henvisning. Klinikken tilbyr alt fra rutineundersøkelser og fyllinger til mer avanserte inngrep som implantater, rotfylling, kirurgi og usynlig tannregulering (Invisalign).
Vi har et bredt sammensatt fagmiljø med spesialister innen blant annet oral kirurgi, protetikk, periodonti og kjeveortopedi, samt egen anestesilege for behandling i narkose. For deg med tannlegeskrekk tilbyr vi tilrettelagt behandling med ulike former for beroligende hjelpemidler.
Klinikken er utstyrt med moderne fasiliteter og eget tannteknisk laboratorium. Hos oss møter du erfarne behandlere som samarbeider tett for å sikre trygg og effektiv behandling.
Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med enkel adkomst, gratis parkering og universell utforming. Velkommen til en trygg og profesjonell tannbehandling hos OC Tannlegesenteret!
Bestill time