Om vurderingeneSiste vurderinger av Iristannlegene
Utrolig fornøyd
Tannlege: Beate Vik Kleivdal SkrevetAlltid fornøyd hos Beate! Løsningsorientert og utrolig dyktig. Jeg blir like positivt overrasket etter hver time.
Den tryggeste i et utgangspunkt etter mine behovet
Tannlege: Beate Vik Kleivdal SkrevetObserver og bruker de tekniske metoder som bidra til begge parter sin trygghet og muligheter. Planlegger og gjennomfører de praktiske aktiviteter som bidra til pasient/ kunde sin helse
Beate er best🤩
Tannlege: Beate Vik Kleivdal SkrevetBeate er så behagelig å ha som tannlege, eg slapper av og sovner stadig vekk i stolen. Selv om det er er store arbeid. Hun er bare så utrolig behagelig, søt er hun også. Herlig dame som vil alle sitt beste. Hun ser meg virkelig. Beate er en gave til di som virkelig sliter å sette seg i stolen hos en tannlege.
Du er bare aller best.
Eg er så takknemlig for å ha deg som tannlege🥰
Vanskelig å reklamere
Tannlege: Beate Vik Kleivdal SkrevetJeg opplevde dessverre at behandlingen ikke ga den ønskede eller forventede effekten.
Etter å ha tatt kontakt med tannlegen for å drøfte problemet, ble henvendelsen min avvist uten grundig undersøkelse eller tilstrekkelig forklaring. Dette synes jeg var urimelig, spesielt når det gjelder helsehjelp. Tannlegen ville ikke ta ansvar for feil eller mangler i arbeidet, så jeg valgte å bytte behandler. Nå får jeg en mye bedre og mer profesjonell behandling enn tidligere.
Dyktig og empatisk tannlege.
Tannlege: Beate Vik Kleivdal SkrevetJeg er flyttet fra Os men reiser gjerne noen mil for å fortsette mine behandlinger hos Beate.
Lyttende, empatisk og flink. Lider av panikkangst, dette tar hun veldig hensyn til. Så er det opp til pasient selv å kommunisere ut hva man ønsker av behandling ut over det mest nødvendige. I fellesskap har vi diskutert oss frem til hva som er det beste for meg. Prisen hos henne er som hos andre.
Jeg kan på det varmeste anbefale henne.