Siste vurderinger av behandlere ved Stange Legesenter
Imøtekommende og kunnskapsrik
Lege: Jann Sindre Hallem SkrevetHan er hyggelig og imøtekommende. Tar seg tid og lytter til meg. Jeg opplever han som kunnskapsrik med god erfaring.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Nena Mimic SkrevetDyktig lege og jeg føler meg hørt og sett til henne.Hun er grundig og undersøker og følger en opp hvis det er noe.Har hatt henne som lege i to år nå og blir bare mer og mer fornøyd med henne.
Grundig og ydmyk lege
Lege: Magnus Selmer SkrevetJeg var bare borti legen ved et enkelttilfelle, men oppfattet ham som grundig, faglig dyktig og i stand til å be om hjelp fra andre fagpersoner. Han forklarte alt det han gjorde. Legen var litt følelsesmessig usensitiv og dårlig på smalltalk, men som sagt faglig dyktig.
Rask og effektiv
Lege: Nena Mimic SkrevetGod erfaring. Rask og effektiv. Lytter til meg. Kontakter meg så fort blodprøve svar er klare. Rask og effektiv til å ordne resepter, legeerklæring o.l. Ganske presis, i forhold til mange andre leger. Liker henne bedre og bedre for hver gang jeg er hos henne.
Trygg,rolig,kunnskapsrik
Lege: Jann Sindre Hallem SkrevetGenuint opptatt av sine pasienter,tar seg tid,lytter og tar deg på alvor. Vært min fastlege i alle år,og jeg er meget takknemmelig for det.