Nobel Tannklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 55 45 7722 55 45 ...
Parkveien 60 0254 Oslo
Vis kart
Nobel Tannklinikk holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(6)
6 vurderinger
Behandling
(5)
5 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(5)
5 vurderinger
Pris
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Nobel Tannklinikk

Utrolig dyktig!

Tannlege: Gisle Christofer Haug Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Etter en del skrekkopplevelser hos skoletannlegen på barneskolen, er det å gå til tannlegen noe av det minst hyggelige jeg kan tenke meg. Jeg er derfor helt avhengig av å gå til en jeg stoler fullt på, som er profesjonell, rask, nøyaktig og som alltid forklarer hva han gjør og hvorfor han gjør det - og hvilke vurderinger han gjør underveis.
Jeg har ikke sammenlignet pris med andre tannleger, fordi tanken på å gå et annet sted er fjern! For øvrig er både tannlegen og assistentene alltid imøtekommende og serviceinnstilt.

Anbefales på det sterkeste!

Behagelig og informerende tannlege

Tannlege: Astrid Tyri Fagerberg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg var innom en tur for akutt tannbehandling, da den vanlige tannlegen min har stengt pga oppussing og jeg hadde en ødelagt tann med tannpine(tannverk?).
Jeg valgt å gå til Nobel Tannklinikk fordi de er relativt billige på rotfylling, og jeg mistenkte at jeg har behov for dette.

- Jeg merket fort at Astrid er en varm, hyggelig og omtenksom person, som er komfortabel å bli behandlet av.
- Hun kritiserer deg ikke for å ha skader på tennene, men roser deg for at du gikk til tannlege før skadene ble enda større.
For folk som har medfødte tannsykdommer og får mye lettere hull i tenna enn folk flest, så er det veldig fint å slippe den vanlige kritikken og forhåndsbedømmingen!
- Raskt merket jeg også at hun er over snittet flink til å informere om hva hun tenker bør gjøres. Hun er en slik tannlege som lar deg vite og forstå hva som foregår, hvorfor den og den behandlingen brukes, effekter av dette, osv.
- Hun ønsker ikke å gi pasienten større utgifter enn nødvendig: Hun funderte på om jeg trengte rotfylling, men anbefalte å gjøre en vanlig fylling i håp om at tannen kan holdes i live.
Hun begynte så å borre for vanlig fylling, men fant ut at nervene i tanna var så utsatt at en vanlig fylling ville gitt smerter. Dermed sa hun at hun ønsket å gi meg en "akuttbehandling" og forberede tannen på rotfylling hos den vanlige tannlegen min.
Jeg tviler ikke selv på at nerven var utsatt, og jeg var forberedt på rotfylling, så jeg er fornøyd med at hun forsøkte først å unngå rotfylling.
- På slutten av akuttbehandlingen begynte jeg å føle meg dårlig, antagelig en fysisk reaksjon på at hun fjernet nervene i tannen. Jeg sa ifra at jeg følte jeg holdt på å besvime, og da kalte hun inn en sykepleier til assistanse for å kjøle meg ned med vått papir på pannen og åpne vindu. Hun var veldig forståelsesfull for dette.
- I motsetning til diverse andre tannleger så viste hun også forståelse for at noen mennesker har sykdommer som gir problemer med tennene, og at noen mennesker har krav på refusjon pga slike sykdommer.
- Underveis følte jeg meg såpass fornøyd med henne som tannlege, at jeg nå vurderer å bytte tannlege.

Grunnwn til at jeg ikke gir 5 i alle karakterer, er at jeg synes jeg har for lite erfaring med henne til å vite hvor fornøyd jeg ville vært over lengre tid.

De beste tannlegene jeg har møtt

Tannlege: Astrid Tyri Fagerberg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Disse tannlegene er veldig kompetente selv om de er unge. De er pedagogiske og veileder deg gjennom din behandling. Anbefales!

Usedvanlig imøtekommende!

Tannlege: Gisle Christofer Haug Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Føler meg veldig trygg. Han virker meget profesjonell og rolig og forklarer alltid hva han skal gjøre og hvorfor. Får inntrkk av at han er veldig godt oppdatert på alle områder.

Kan absolutt anbefale denne tannlegen.

God, men dyr tannlege

Tannlege: Gisle Christofer Haug Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Kort ventetid og god beliggenhet. Oppdatert lege og oppdatert utstyr. Gode opplysninger fra tannlegen til meg som pasient under hele undersøkelsen/behandlingen.

Personalet er hyggelig, og alle er lette å småprate med, om man vil det.

Har nå begynt å gå til en annen siden han er blitt for dyr.