Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Veldig dyktig!
Lege: Hilde Kathrine Gram Skjærseth SkrevetHun tar all sykdom meget alvorlig og følger opp. Der hun er i tvil blir man sendt videre til spesialist. Har vært gjennom både psykiske og fysiske utfordringer (kreft) de siste årene, og Hilde K.Gram har vært helt strålende! Anbefales på det varmeste som fastlege.
Full tillit
Lege: Hilde Kathrine Gram Skjærseth SkrevetJeg har hatt Hilde Gram som min fastlege i mange år. Hun tar meg på alvor, og er alltid imøtekommende og lyttende. Hun er kunnskapsrik, og henviser til spesialist når det er behov for det. Godt å ha en lege som etterhvert kjenner deg!
Den beste legen!
Lege: Hilde Kathrine Gram Skjærseth SkrevetEffektiv og kunnskapsrik lege. Henviser hurtig til spesialist, gir tilbakemeldig på prøvesvar og er aldri forsinket. Lyttende, gir konkret og presis informasjon og tar deg på alvor. Anbefales!
Dyktig og engasjert
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetHun er en dyktig lege som oppriktig engasjerer seg i pasientene sine. Hun har alltid tid,er rask med å henvise videre til spesialist dersom det er behov og følger alltid opp i ettertid. Beste anbefalinger!
God oppfølging
Lege: Hilde Kathrine Gram Skjærseth SkrevetHar hatt Gram som fastlege i flere år. Hun følger godt opp mot spesialist når det har vært nødvendig og ringer meg opp angående prøvesvar når det er aktuelt. Lyttende og tar pasienten på alvor, samtidig som hun er effektiv, og presis i sin kommunikasjon.