Bærum Oralkirurgi

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer67 56 66 6667 56 66 ...
Brodtkorbsgate 7, Sandvika storsenter 3. etg 1338 Sandvika
Vis kart
Bærum Oralkirurgi holder til i Bærum

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(4)
4 vurderinger
Behandling
(4)
4 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(4)
4 vurderinger
Pris
(3)
3 vurderinger

Siste vurderinger av Bærum Oralkirurgi

Svikter midt i implantatbehandlingen.!

Tannlege: Fredrik Lindberg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Fredrik Lindberg møter meg første gang for en gjennomgang av hele implantatbehandlingen, og forteller hva han vil gjøre på de forskjellige trinnene av behandlingen. Andre gang jeg møter ham setter han inn to implantat-skruer i kjeven, samt gir meg en penicillin-behandling mot en rotbetennelse i en jeksel som han trekker ved samme anledning. Etter dette ser jeg ham aldri igjen. Penicillinen jeg får, gjør meg veldig dårlig. Jeg ringer og spør hva jeg skal gjøre, og får beskjed via tannlegesekretæren, som konfererer med Fredrik Lindberg på telefon, at jeg bare kan stoppe kuren da jeg nesten har fullført den. Smertene etter den trukne tannen gir seg ikke, så jeg går tilbake til klinikken for å snakke med ham. Da har det gått omlag en måned. Det er begynnelsen av juni. Jeg får beskjed om at han har tatt lang ferie og kommer ikke igjen før i september, ... kanskje(!?). Jeg spør hva tannlegesekretæren mener med "kanskje", og får forklart at de ikke vet om han kommer tilbake. Jeg må gå til min vanlige tannlege for sjekk av de vedvarende smertene der den betente jekselen ble trukket. Jeg engster meg for hva det kan ha å si for implantatene som ble satt inn samtidig. Tannlegen tar røntgen og finner ikke noe umiddelbart alarmerende. Fellesferien nærmer seg og jeg frykter for smertene som tiltar, og en ferie-tid der alle spesialister er på ferie. I sommerferien får jeg en kraftig hals-, bihule- og øre-betennelse som blir behandlet av fastlegen min med en annen type penicillin enn den jeg fikk først av Fredrik Lindberg. Smertene der den betente tannen var, gir seg i takt med den øvrige betennelses-tilstanden. September kommer, jeg får ny time til kontroll hos Fredrik Lindberg. Tannlegesekretæren ved Odontia Sandvika ringer og avlyser denne timen samme dag og to timer før den avtalte timen, med beskjed om at Fredrik Lindberg må gå tidligere, og han kommer ikke igjen... !? Så jeg kan ikke få noen oppfølging hos ham. Jeg får beskjed om at en vanlig tannlege kan fortsette det videre implantat-forløpet!? ... Jeg må si Fredrik Lindberg etterlater seg veldig mye uvisshet og utrygghet med måten han opptrer på.

Superduper!!

Tannlege: Fredrik Lindberg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Måtte til kirurgtannlege fordi visdomstennene kom 90 grader feil- alle sammen! Tannlegeskrekk så det holder. Men var bare tull å grue seg. Nye fine lokaler ( som var noe vanskelig å finne frem til.. ), og masser av nymoderne apparater. Ble møtt av hyggelige hjelpere. Så kom kirurgtannlegen. Kjente ikke bedøvelsen ( som jeg hadde gruet meg skikkelig til ) og tennene forsvant ut på under 10 minutter. Kjente ingen verdens ting! Litt bråking fordi han måtte kappe tennene i mange biter, men jeg hadde med meg Ipod etter tips fra hun i resepsjonen da jeg fikk timen. Takk for det!
Kjempe fornøyd jeg! Ikke kvitt tannlegeskrekken, men ihvertfall veldig mye mindre nå for jeg vet at det ikke er noe å grue seg til.
Kostet litt, men betaler mer enn gjerne det for å bli fort ferdig i stedet for billigere og at det tar lang tid og vondt

Meget bra tannlege, veldig bra teknisk

Tannlege: Fredrik Lindberg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Tannlege Lindberg ble anbefalt av tannlegen min, siden han selv mente at operasjonen var komplisert. Ble i første omgang relativt nervøs, men etter å ha blitt tatt vel imot på en meget profesjonell måte på klinikken så roet nervene seg. Alt gikk mye bedre enn ventet, og har nå blitt smertefri og godt på vei til et nytt smil.
Super profft og meget hitech.

Anbefales ikke - i hvert fall ikke til barn

Tannlege: Fredrik Lindberg Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Dessverre dårlig erfaring med Lindberg som utførte tannkirurgi på min 11 år gamle datter. Mangler sosiale evner i forhold til barn som pasienter. Min datter har fått tannlegeskrekk. Følger ikke opp foreldrene med informasjon om utført arbeid. Vi opplevde at han gikk for dagen (kl. 14;00) mens vi satt å ventet!

Har også inntrykk av at han nok ikke er blant de beste teknisk sett. Fikk store problemer ved første forsøk på å trekke to tenner. Skulle ha fulgt magefølelsen og tatt med min datter til en annen.