Torshov Tannklinikk

Telefonnummer 22 71 27 91 22 71 27 ...
Vogts Gate 57 0477 Oslo
Torshov Tannklinikk holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Torshov Tannklinikk

Den aller beste

Pris

God oppfølging før oppmøte. Særdeles hyggelige of positive fine folk. Latteren sitter lett😀. Behagelig, ja faktisk, tid i «liggestolen». Får god info, og gode svar. Anbefaler alle å avlegge «jentan» på klinikken et, og kansje flere, besøk. Fine lokaler er det også. Anbefales absolutt. Meget bra

Punktlig, tillitsvekkende og veldig flink :)

Pris

Jeg er veldig fornøyd og har full tillit til Anja! Hun er nøye, flink, behagelig og kunnskapsrik! Klinikken anbefales på det varmeste :)

Helt topp.

Pris

Når man er vokst opp på femtitallet, har man vært hos mange tannleger gjennom livet. Uten tvil: Anja Skagmo er den beste av dem alle. Anbefales uten forbehold.

Sympatisk og lett på hånden

Tannlege: Hege Bjørkeng Skrevet
Pris

Blid og lyttende, forklarende og instruerende. Kommer med gode råd og forslag. Tannlegebesøket blir lettere med henne som tannlege

Superhyggelig og faglig dyktig!

Tannlege: Hege Bjørkeng Skrevet
Pris

Kun positivt å melde. :) Min forrige tannlege anbefalte meg å bytte en tann, sjekket da med Hege som sa at det bare er tull om tannen ikke plaget meg. (Noe misfarging på tanna) Dette sier noe om at Hege ikke anbefaler unødvendig og dyr behandling. :)