Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rotneslegene
Trygg, lett å snakke med
Lege: Helene Onsrud Skaar SkrevetBrukt Helene noen år. Føler meg alltid trygg hos henne. Hun hører på meg, tar meg på alvor og forklarer på et forstålig språk.Svært dyktig . Viser oppriktig interesse .
Dyktig , seriøs og hyggelig!
Lege: Fredrik Flittie Onstad SkrevetFredrik er utrolig imøtekommende, flink til å ta hensyn. Ser hele mennesket. Drar ikke dine følelser og behov i tvil, men tar deg på alvor. Utfordrer deg når det trengs men støtter deg uansett.
Henviser raskt ved behov. Er lyttende, smilende og vennlig, selv når det er travelt. En gjennomført hyggelig person med god kunnskap!
Finnes ikke ovenfra og ned takter!
Har vært hos Fredrik nesten fra han startet, og har hatt behov for mye hjelp over en lengre periode, og Fredrik (og hans vikar) har vært enestående fantastisk!
Anbefales!
Tillitsfull og lyttende
Lege: Magne Bergh Ånonsen SkrevetBehagelig lege som følger opp på en god måte. Ikke noe å utsette. Har en kronisk sykdom som krever en lege som er i stand til å rettlede.
Meget fornøyd
Lege: Fredrik Flittie Onstad SkrevetHele familien går til Dr. Fredrik !
Vi er alle fornøyd!!
Alltid der når vi trenger han.
Vi får alltid tilbake melding ang resultater osv.
Flink menneskelig og kunnskapsrik
Lege: Knut Inge Nymoen SkrevetKnut er faglig dyktig, behagelig, menneskelig og han lytter. Knut opptrer profesjonelt. Beste legen i Nittedal