Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midt Legesenter AS
Lyttende med god kunnskap
Lege: Nikolai Havn Sæther SkrevetMøtte en lyttende lege som tok seg tid til kartlegging av forhistorie og satte meg opp på ulike prøver. Føler meg godt ivaretatt.
Dårlig behandlet
Lege: Truls Johan Albert SkrevetSkulle ta ut p-stav. Satte bedøvelse og begynte å skjære i armen uten å sjekke at bedøvelsen hadde virket. Fikk da beskjed om at "bedøvelsen kan gå ut på dato" før han satte i en ny dose med bedøvelse. Gikk deretter ut for å ta en annen pasient i mellomtiden, og jeg ble liggende igjen på pasientsenga med sprøytespissen igjen i arma. Meget ubehagelig og traumatiserende opplevelse. Virket ikke som noe ble tatt på alvor, og fremsto fraværende og bedrevitende.
Veldig bra.
Lege: Kristoffer Ølstøren-Moe SkrevetVeldig fornøyd. Føler seg sett og hørt. Det aller beste, som man ofte ikke forventer, er at han nesten alltid kommer til avtalt tid.
Bryr seg og er enkel å snakke med.
Lege: Eystein Relling SkrevetVeldig trivelig og oppegående. Tar helseutfordringene mine seriøs, og prøver å behandle etter beste evne.
Trygg og kunskapsrik
Lege: Truls Johan Albert SkrevetEtter å ha hatt mange forskjellige «fastleger» i de siste årene ( ref. Gaula legesenter), var det en drøm å få en ordentlig fastlege. Opplevde ham som litt tilbakeholden og alvorlig i starten, det har endret seg. Flink lege som hører på deg. Har kronisk sykdom, og trenger oppfølging jevnlig.