Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midt Legesenter AS
Uengasjert
Lege: Eystein Relling SkrevetBryr seg ikke om meg, tar ikke hensyn til min livssituasjon og mine behov. Uengasjert og upålitelig. Svarer alt for kort til mine spørsmål. Jeg stoler heller ikke på kompetansen han har. Har ikke fått noe råd enn å vente og se.
Lyttende med god kunnskap
Lege: Nikolai Havn Sæther SkrevetMøtte en lyttende lege som tok seg tid til kartlegging av forhistorie og satte meg opp på ulike prøver. Føler meg godt ivaretatt.
Dårlig behandlet
Lege: Truls Johan Albert SkrevetSkulle ta ut p-stav. Satte bedøvelse og begynte å skjære i armen uten å sjekke at bedøvelsen hadde virket. Fikk da beskjed om at "bedøvelsen kan gå ut på dato" før han satte i en ny dose med bedøvelse. Gikk deretter ut for å ta en annen pasient i mellomtiden, og jeg ble liggende igjen på pasientsenga med sprøytespissen igjen i arma. Meget ubehagelig og traumatiserende opplevelse. Virket ikke som noe ble tatt på alvor, og fremsto fraværende og bedrevitende.
Veldig bra.
Lege: Kristoffer Ølstøren-Moe SkrevetVeldig fornøyd. Føler seg sett og hørt. Det aller beste, som man ofte ikke forventer, er at han nesten alltid kommer til avtalt tid.
Bryr seg og er enkel å snakke med.
Lege: Eystein Relling SkrevetVeldig trivelig og oppegående. Tar helseutfordringene mine seriøs, og prøver å behandle etter beste evne.