Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midt Legesenter AS
Dårlig inntrykk
Lege: Nikolai Havn Sæther SkrevetFøler ikke at man blir ivaretatt som pasienten. Følger ikke opp slikt som avtalt. Heller ikke etter man ringer for å purre på henvisninger også videre.
Den smarteste og beste legen jeg har møtt i melhus
Lege: Eystein Relling SkrevetEystein er en veldig flott lege som er forståelsesfull og åpen, lytter godt, og tar godt vare på pasienten.
Han er seriøs( Som vi ikke ser ofte hos norske leger) han gir mye til arbeidet sitt. (Jeg liker denne lege.)
Han er veldig intelligent, og det som er viktig er at han har evnen til å diagnostisere sykdommer raskt, mer enn gamle leger, til tross for sin unge alder.
Omsorgsfull, lyttende og faglig flink.
Lege: Guro Ølstøren-Moe SkrevetJeg er veldig fornøyd med Guro. Der blir man tatt på alvor og hun prøver hele tiden å finne gode løsninger på problemer. Vet hun ikke svaret selv så undersøker hun med en gang og jeg får den hjelpen jeg trenger. Tommel opp.
fantastisk lege
Lege: Nikolai Havn Sæther Skrevethan tar seg tid til å høre på meg og er nøye med blodprøver fast vær uke. er veldig syk så kommer inn på dagen om d er noe. anbefaler legen her til alle som vil bli hørt😀
Dyktig lege
Lege: Truls Johan Albert SkrevetByttet til denne legen og ble tatt på alvor. Kommunikasjonen var upåklagelig og han lyttet til mine forslag og kom med profesjonelle råd. Er en fordel at han er oppdatert og skjønner at pasienten ønsker å finne ut hvordan man kan holde seg frisk. Anbefales som fastlege.