Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eiker Legekontor AS
Anmeldelse av fastlegen
Lege: Abu Mohammed Ferdous SkrevetVeldig flink og hyggelig lege. Har vært hos Abu Ferdous i flere år. Blir alltid hørt og tatt imot med respekt. Veldig fornøyd!
Styr unna!
Lege: Abu Mohammed Ferdous SkrevetValgte han som fastlege, fordi jeg skal flytte og han hadde ledig. Kunne like gjerne beholdt han jeg hadde og satt meg på venteliste. Null forståelse og ingen hjelp å få. Har vært i kontakt med noen leger opp igjennom, dette er noe av det dårligste!
Helt forferdelig
Lege: Abu Mohammed Ferdous SkrevetOm du er i en desperat situasjon som jeg var, er de lenge ventelistene bedre en denne legen! Legen har ingen empati eller forståelse for kunden sine plager. Og vil helst bruke minst mulig tid på deg. Gjør deg også klar til å vente en time eller mer etter avtalt tid.
litt uinteressert, dårlig oppfølgning
Lege: Saad Ifzal Skrevetfortalte om psykiske problemer og ønsket henvisning til psykolog, virket uinteressert og fulgte ikke opp det. fikk ikke tilbakemelding på blodprøve og pusteprøve, måtte selv ringe for å få svar.
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Abu Mohammed Ferdous SkrevetKunnskapsrik og imøtekommen. Lytter og tar seg god tid.Er nøye ,sender deg raskt videre visst det er behov. Kan anbefales.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?