Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømmen Legesenter
Uprofesjonell lege
Lege: Narges Amiri-Moghadam SkrevetJeg ble møtt av legen med dårlig behandling og ingen forståelse for smertene jeg har gått igjennom i over lang tid og dårlig helse. Min tillit til denne legen ble helt borte den dagen jeg var der. Uprofesjonell, ingen empati og dårlig oppførsel. Hvordan skal pasientene føle seg trygge hos deg? Ved å gi pasienten respekt og trygghet, noe du ikke kunne
Fantastisk lege
Lege: Raj Singh Hothi SkrevetHothi er en fantastisk lege med utrolig mye forståelse for sine syke pasienter. Jeg kan ikke se for meg å ha en annen lege en Hothi. Uten han hadde jeg vært både deprimert og aldri blitt frisk fra min sykdom. Tusen takk Raj, du er en absolutt fantastisk lege.
Må også gi ros til de fantastiske dame i resepsjonen og laboratoriet.
Knallbra fastlege
Lege: Narges Amiri-Moghadam SkrevetHun har fulgt meg gjennom de fem årene jeg har bodd på Strømmen. Jeg har vært alvorlig syk. Det er virkelig her hun kommer til sin rett. Handlekraftig, empatisk og dyktig. Kommer til å ha henne som fastlege så lenge det er mulig.
Fantastisk lege
Lege: Raj Singh Hothi SkrevetRaj er den absolutt beste fastlegen jeg har hatt. Han tar seg god tid til å høre på deg og er kunnskapsrik. Fordi han tar seg tiden til hver pasient, så må man regne med litt forsinkelse på kontoret.
De ansatte i resepsjon og lab er også veldig hyggelige.
Det er ingen selvfølge å ha en så god lege, jeg håper på å ha Raj som lege i mange år fremover.
skuffende
Lege: Narges Amiri-Moghadam SkrevetJeg kom til henne for oppfølging av mine kroniske sykdommer, aldri med forkjølelse e.l. Etter min erfaring er det en lege som alltid "vet best" uten å høre på pasienten. Hun bagatelliserte mine plager og stilte aldri spørsmål for å få vite mer. Hadde heller ikke aktuelt kunnskap når det gjald tolkning av mine prøvesvar. Ellers snill og smilende som person.