Spesialistsenteret på Straume

Kontakt

Telefonnummer56 31 37 6056 31 37 ...
Blombakkane 2 5353 Straume
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(53)
53 vurderinger
Tilgjengelighet
(27)
27 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(38)
38 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Spesialistsenteret på Straume

Forferdelig ukomfortabelt

Lege: Christopher Finne Riley Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han hadde en utrolig merkelig oppførsel mot meg. Han var helt sløv i øynene og satt bare å så på meg. Det var jeg som måtte føre samtalen og når jeg ikke snakket ble det kleint og rart. Ble utrolig ukomfortabel. Han spurte meg så og si ingen spørsmål og var ikke tilstede i det hele tatt. Ble ikke noe klokere på mine problemer av denne gynekologen.

Alt i alt en utrolig dårlig og ubehagelig opplevelse!

Unnskyldninger i kø.

Lege: Øivind Grytli Holden Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha fått ny time til dagen etter oppsatt time, ble vi omsider ropt opp etter 20 min på overtid, og trodde vi skulle få komme inn og få «støvsugd»ørene, ble vi møtt med beklagelse om at «støvsugeren» ikke virket!! Slikt må man jo teste tidlig på dag når man vet at man har pasient som skal dette!Så kunne man fått beskjed i tide så man slapp den lange bilturen. Jeg har kjørt fra Arna til Straume med min datter med Downs som ble oppriktig lei seg.Det var ubehagelig og flaut for alle parter.

Fantastisk lege

Lege: Karin Stang Volden Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har slitt med helsen i mange år og vært hos mange leger og spesialister. Var så imponert over henne, hun hadde så god tid til meg og tok meg på alvor. Har aldri vært hos en spesialist før som har vært opptatt av alle plagene mine og sett hele meg. Jeg fikk en diagnose og medisiner og fikk beskjed om at hvis jeg ikke blir bedre, så skal hun uansett hjelpe meg. Det fantastiske er at dagen etter våknet jeg uthvilt for første gang på 30 år. Så takknemlig for at jeg er blitt så mye bedre og trygg på at dette er en lege som vil hjelpe meg videre til å bli enda bedre. Har vært hos så mange leger i alle disse årene, så før jeg kom til henne(og den nye fastlegen min) hadde jeg mistet troen på å få hjelp til plagene mine, alle andre sa bare at plagene mine ikke er noe å gjøre med

Nedlatende, dømmende og lite forståelsesfull.

Lege: Kathe Aase Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min første og siste gang her. Hvis du er en person med mer vekt enn gjennomsnittet, så kommer du ikke til å få hjelpen du trenger og i tillegg bli snakket nedlatende til. Det lyser gjennom hele samtalen at hun er mer opptatt av å snakke om vekten din, enn å se deg som et menneske. Alle prøver som ble diskutert var fine, tidligere gynekolog hadde ikke sett noe av det hun så og hun prøvde bastant å fortelle meg at alle problemene mine var knyttet til vekt, og at jeg ikke hadde noe vondt av å ta av litt. Men alle blodprøver, blodtrykk ol. var fine. Hadde fint svangerskap uten komplikasjoner, fin fødsel uten komplikasjoner og likevel ble jeg anbefalt å gå ned i vekt. Jeg er blodgiver og går jevnlig til kontroll for stoffskifteproblematikk hos en endokrinolog, men likevel ville hun at jeg skulle gå ned i vekt. Jeg stiller meg spørrende til kunnskapen hennes, og ville ikke anbefalt noen å gå hit. Resepsjonisten og sekretæren var hyggelige.

Anbefales ikke

Lege: Kathe Aase Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er sur og en føler seg ikke noe særlig velkommen der. Veldig vanskelig å få kontakt om man har spørsmål, eller om man ønsker videre oppfølging.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.