Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret på Straume
Profesjonell og informativ
Lege: Kathe Aase SkrevetTrygg og rolig lege, som gav god informasjon og forklaringer under hele besøket.
Følte meg godt ivaretatt.
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Steinulv Aarebrot SkrevetHar vært hos denne legen i dag, tar seg alltid god tid både når han undersøker og har dialog.Han haster ikke selv om der er flere på venterommet. Kunne ikke fått en hyggeligere hudlege. Går til kontroll 1 gang i året.
Profesjonell og flink
Lege: Kathe Aase SkrevetVeldig fornøyd. Vært hos henne flere ganger, og opplever henne alltid som hensynsfull, hyggelig og dyktig.
Utrolig behagelig lege
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetFantastisk flott, imøtekommende, rolig og dyktig gynekolog. Jeg ble møtt med et varmt smil, og fremtoningen hans fikk meg automatisk til å slappe av. Han tok seg god tid til å lytte, svare på spørsmål, gi råd og til selve undersøkelsen. Jeg anbefaler Christopher Finne Riley på det varmeste.
Ble ikke tatt på alvor
Lege: Steinulv Aarebrot SkrevetFølte meg ikke hørt eller tatt imot på en god måte. Her fikk jeg ikke hjelp til det jeg trengte i det hele tatt, kun en beskjed om at "sånn er livet". I tillegg fikk "hjelp" til et problem jeg ikke hadde.