Spesialistsenteret Pilestredet Park

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Pilestredet Park 12A 0176 Oslo

Siste vurderinger av Spesialistsenteret Pilestredet Park

En fantastisk lege

Lege: Zoran Radunovic Skrevet

Føler meg så godt ivaretatt de gangene jeg har vært hos han. Alltid møtt med et smil, meget kunnskapsrik og interessert i mine utfordringer. Empatisk og lyttende. Så takknemlig for hjelpen jeg har fått!

Varm og empatisk

Lege: Lina Herstad Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Lina som min gynekolog, hun er varm og empatisk og det føles som hun bryr seg mye om pasientene sine og tar seg god tid.

Eksepsjonell kardiolog

Lege: Zoran Radunovic Skrevet

Jeg opplevde Zoran som en meget grundig og flink lege som forklarte godt alt han gjorde og så på ultralyd, samtidig som at han var varm og veldig vennlig. Han fortjener all ros for hvordan han behandler mennesker.

Forverring av sykdom

Lege: Erik Fink Eriksen Skrevet

Var hos han pga stoffskifte og utmattelse. Vedvarende symptomer på lavt stoffskifte, men «normale» blodprøver. Ble satt på monobehandling med Liothyronin, endte opp med voldsom hjertebank, svette, hetetokter og rask vektøkning på 10kg over 3 mnd. tilstanden ble verre. Gikk tilbake til opprinnelig dosering med levaxin som da jeg ble henvist til han i utgangspunktet, behandlingen hos han er avsluttet og jeg er tilbake på «start», like utmattet og slapp…

Godt ivarettatt, god kommunikasjon og hyggelig :)

Lege: Lina Herstad Skrevet

Vært hos Lina Herstad for undersøkelse to ganger nå og begge var hun hyggelig, imøtekommende, tok meg på alvor og svarte på alle spørsmål i tillegg til å løpende gi informasjon om undersøkelsen (biopsi).

Jeg var litt urolig etter noen av kommentarene her, men det viste det seg at jeg virkelig ikke trengte å være. Hun gjorde meg trygg og jeg følte meg godt tatt vare på gjennom hele avtalen.