Gynekologene AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 60 25 6022 60 25 ...
Kirkeveien 64 A 0364 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(70)
70 vurderinger
Tilgjengelighet
(31)
31 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(44)
44 vurderinger
Service
(31)
31 vurderinger

Siste vurderinger av Gynekologene AS

Flink og hyggelig lege

Lege: Heidi Høgdahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg skjønner ikke all den negative omtalen av denne legen. Jeg har vært hos henne ved flere anledninger de siste åra. Ble opprinnelig henvist fra fastlegen. Går der nå med alt mitt på dette område. Jeg føler meg godt ivaretatt, synes hun er grundig og undersøker bra + tar mange prøver. Jeg fikk gode forklaringer og svar på alle spørsmålene mine. Hun er en behagelig lege....slappet helt av under undersøkelsene. Dette er en flink gyn for meg i alle fall og kan anbefales. Jeg er super fornøyd med fastlegen min, men dette var likevel lurt mht gyn området! Lett å bestille time på nettet.

Impatient, Unprofessinal

Lege: Heidi Høgdahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Heidi Høgdahl shoved me out of her office and said to me "Each patient has 20 minutes with (me) and they are lining out side of (my) office, you are late for your appointment (in fact only 2 minutes), I need to do exam and enter your information into the system, I do not have more time with you, just go." She did not answer any of my questions or help me. She proves to be extremely impatient and unprofessional. She is not worthy of the specialist fee she charges.

Ubehagelig opplevelse

Lege: Heidi Høgdahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble henvist til Dr Høgdahl via fastlegen min på grunn av mye smerter i underlivet.

Jeg oppfattet henne som veldig nedlatende helt fra begynnelsen. Uansett hva jeg la frem av problemer og smerter så avviste hun det. Det var lite gehør for mine synspunkter og jeg oppfattet henne som veldig arrogant. Det var en dårlig start på timen, som igjen gjorde at den gynekologiske undersøkelsen var en ubehagelig opplevelse. Uansett hva som kom frem så snakket hun til meg som om jeg innbilte meg smertene.

Jeg tror hun kan vinne mye på å være mer åpen og imøtekommende. Da undersøkelsen var ferdig ville jeg bare fortest mulig ut av kontoret, og har aldri dratt tilbake.

Det skal sies at fastlegen mente hun var dyktig og jeg antar andre pasienter har hatt positive oppevelser med henne, og jeg er åpen for at hun kan ha hatt en dårlig dag. Jeg byttet gynekolog og har siden fått god hjelp.
(For ordens skyld, det er et par år siden dette skjedde)

Hyggelig og flink, men noe hastig.

Lege: Heidi Høgdahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Under selve undersøkelsen opplevde jeg Heidi Høgdal som hensynsfull, rolig og forsiktig. Hun beskrev alt hva hun gjorde undervis i undersøkelsen og var veldig hyggelig. Hun var også hensynsfull ifh til at dette var min første gang hos gynekolog. Jeg opplevde likevell at hun var noe hastig i samtalen før og etter undersøkelsen, slik at jeg ikke fikk stilt alle spørsmål jeg hadde. Det hadde vært hyggelig om hun hadde spurt om det var noe mer jeg ville ta opp eller annet jeg lurte på før hun avsluttet timen. Hun startet også timen med å gi uttrykk for at hun ikke helt forsto hvorfor legen min hadde henvist meg da hun mente plagene mine ikke var så uvanlige, noe jeg syntes var litt ubehagelig.

Ikke fornøyd.

Lege: Heidi Høgdahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk henvisning til Heidi Høgdahl siden fastlegen min ikke klarte å finne årsaken til problemene mine.

Under besøket følte jeg jevnt over at kommunikasjonen var veldig dårlig, at jeg fikk lite tid til å snakke om hva jeg trodde kunne være årsaken til problemene, og jeg ønsket at hun skulle ta flere tester enn hun tok under selve undersøkelsen.

På slutten av besøket mitt klarte jeg ikke å skjule skuffelsen min og ble fåmælt og trist. Jeg er sikker på at hun merket dette og at dette kunne gått mye bedre om hun på dette tidspunktet hadde tatt seg tid til å snakke med meg.

Jeg tror besøket kunne gått bedre om hun hadde vært litt mer behjelpelig, varm og litt mindre bebreidende.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.