Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Oslo
Uprofesjonell
Lege: Kristina Sole SkrevetVirker uinteressert at hun måtte se på mobilen sin flere ganger i lopet av besøket. Lo midt i samtalen og vet egentlig ikke hvorfor. Vet ikke om hun gjør narr av det jeg snakket om. Var innom for utredning av endometriose og nevnte at jeg har hatt flere spontant abort og mislykket forsøk i noen år nå. Hun sa at det er bare noe jeg finne på og kan ikke være aktuelt i min situasjon. Hun har utført en ultralyd og sa at hun ser ikke noe tegn for endo og trenger ikke å se på det nærmere fordi hun er sikkert nok. Kjennes som det var kastet bort tid og penger.
Kunnskapsrik og varm!
Lege: Jenny Alvirovic SkrevetJeg er så fornøyd etter å ha vært hos Jenny i dag. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt, og hun var utrolig kunnskapsrik. Hun brukte god tid på meg som pasient, og svarte på alle spørsmål med et smil. Beste kvinnelige gynekologen jeg har vært hos! 10/10 :-)
Helt fantastisk!
Lege: Andreas Svee SkrevetStor og bred kunnskap, følte meg fullstendig trygg og godt tatt vare på, både med konsultasjoner og operasjoner. Nydelig resultat og fantastiske sykepleiere og ikke minst kirurg.
Ble ikke tatt på alvor, overflatisk undersøkelse
Lege: Elina Schistad SkrevetJeg var til undersøkelse hos denne legen etter 15 år med smerter i muskler og skjelett. Jeg opplevde undersøkelsen som overflatisk, men det ble bestilt en MR. MR-en viste ingen alvorlige funn. Jeg fikk ingen videre forklaring eller forslag til andre tiltak enn ‘tilpasset trening’, noe jeg allerede har forsøkt gjennom mange år hos ulike behandlere. For meg ble konsultasjonen derfor lite nyttig.
Fantastisk
Lege: Andreas Svee SkrevetAndreas har en helt utrolig god faglighet som han viser med kunnskap og omsorg. Han tar seg tid og ivaretar pasienten på en veldig tilfredsstillende måte. Anbefaler han på det sterkeste. Jeg har hatt en kjempegod opplevelse!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?