Aleris Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 22 54 10 00 22 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Aleris Oslo

Perfekt

Lege: Nisha Mistry Skrevet

Helt super
Veldig flink til å forklare og veldig kunnskapsrik.
Ble tatt godt imot og hun tok seg god tid til å lytte til det jeg forklarte

MEGET DYKTIG-TRYGG OG KUNNSKAPSRIK

Lege: Johan Edvard Tellum Skrevet

Bare en eneste ting å si; Dette er en lege jeg kan anbefale på det sterkeste til absolutt alle som har behov for en Allmennlege!

HELT FANTASTISK!

Inngir trygghet.

Lege: Jan Bertil Eggesbø Skrevet

Dr. Eggesbø er en lege som er kunnskapsrik og grundig. Har vært til utredning hos ham og er veldig fornøyd.
Kan absolutt anbefales til andre pasienter.

Frekk og svært arrogant!

Lege: Nils Lykke Skrevet

Jeg hadde bestilt time pr tlf , en konsultasjons time for diep operasjon. Hvilket også var et valg på nettsiden som var uttrykkelig beskrevet.

Da jeg kom til timen sa han at denne type operasjon hadde ikke aleris. Jeg sa det var rart jeg fikk bestilt timen og at de reklamerer med dette på nettsiden sin. Han benektet at de reklamerte med dette.
Jeg viste han det, hvorpå han gikk til resepsjonisten og skjelte ut henne, for hva som sto på nettsiden og sa at de måtte lære opp de som tok telefonen.
Videre spurte han om jeg visste hva en slik operasjon kostet. At de måte ha mikroskoper som kostet millioner og et helt teem med leger.

En sjokkerende opplevelse.

Aleris har beklaget i ettertid og fjernet reklame om Diep operasjon fra nettsiden sin.

Vanvittig fornøyd!

Lege: Andreas Svee Skrevet

Fra første konsultasjon har dette vært en veldig bra reise. Jeg ønsket et så naturlig resultat som overhodet mulig, og det har jeg virkelig fått. I tillegg har jeg fått gode forklaringer og kunne stille masse spm til enhver tid. Dersom man ønsker god, positiv oppfølging og et så naturlig resultat som mulig ville jeg anbefalt Andreas og Aleris.