Aleris Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 22 54 10 00 22 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Aleris Oslo

Dyktig og hyggelig

Lege: Harpreet Dhindsa Skrevet

Ble operert for pilonidal cyste av denne kirurgen og ble kjempefornøyd. Har selvfølgelig ikke noe å sammenligne med, men mitt inntrykk er at kirurgien var dyktig utført. Ble ellers alltid godt ivaretatt og møtt på en profesjonell og hyggelig måte.

Svært dyktig og profesjonell Ortoped

Lege: Morten Beier Havdal Skrevet

Jeg ble operert av Morten for karpaltunnelsyndrom forrige uke, og han opererte også den andre hånden min for fire år siden. Begge gangene har jeg opplevd ham som svært profesjonell, dyktig og trygg. Jeg følte meg godt ivaretatt og i de beste hender gjennom hele prosessen. Resultatet etter operasjonen for fire år siden var svært godt, og jeg har vært veldig fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

Den beste!

Lege: Caroline Becker Skrevet

Beste gynekologen jeg har vært hos! Caroline er omsorgsfull, taktfull og faglig oppdatert. Undersøker forsiktig og forklarer underveis. Jeg er superfornøyd.

Veldig trygt og rolige omgivelser

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Jeg var inne for en fettsuging av haka pga uønsket genetisk fett rundt hake og kjevepartiet. Jeg ble veldig godt tatt i mot av min kirurg på konsultasjonen og ble fortalt at dette var noe som var mulig for meg. På selve operasjonsdagen gikk alt knirkefritt og det hele tok heller ikke lang tid. Jeg er også kjempefornøyd med sykepleierene under operasjonen. Jeg ble godt følgt opp under grotiden, og alt grodde helt perfekt! Jeg er superfornøyd!

Profesjonell, empatisk og utrolig dyktig!

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Jeg har bare de aller beste ordene å si om Hilde Bugge ved Aleris. Hun er en utrolig dyktig, empatisk og profesjonell kirurg som møter deg med en helt egen ro og trygghet.

Hun lytter, tar seg god tid og forklarer på en måte som gjør at man føler seg både sett, forstått og ivaretatt. Det er tydelig at hun har stor faglig kompetanse, samtidig som hun har en varme og medmenneskelighet som betyr enormt mye som pasient.

Jeg har følt meg trygg i hennes hender fra første stund. Hun tar bekymringer og smerter på alvor, er grundig i vurderingene sine og gir deg aldri følelsen av at hun har dårlig tid. Tatt flere inngrep hos henne og vært strålende fornøyd hver gang.

Hilde Bugge er rett og slett et fantastisk eksempel på hvordan man ønsker å bli møtt som pasient rolig, empatisk, grundig og svært profesjonell.

Mine aller varmeste anbefalinger hilsen [Navn fjernet av moderator]