Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Oslo
Flink, rask og hyggelig lege,
Lege: Ole Rosander-Vetvik SkrevetOppsøkte legen pga forkjølelse og tett nese. Følte meg godt ivaretatt og fikk god behandling. Følte meg umiddelbart bedre etter konsultasjonen. Kan anbefale legen på det varmeste.
Veldig fornøyd
Lege: Nils Lykke SkrevetMitt problem var tunge øyelokk. Fikk rask oppfølging og time for inngrep og veldig fornøyd med resultatet. Det er løst på en naturlig og pen måte. Det er ikke lenger tungt over øynene og jeg har fått et mer åpent og våkent blikk. Og plagene med tunge øyelokk er helt borte.
Dårlig
Lege: Inger Mathilde Lofterød SkrevetHar det travelt og reiser seg før pasienten er ferdig. Virker frustrert hvis man spør om en annen ting enn det man kom for. Fraråder å gå til denne hudlegen.
Trygg, kunnskapsrik og veldig dyktig
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetMarit chatrine opplevde jeg som svært dyktig og kunnskapsrik.
Utførte liten bukplastikk hos henne på Aleris Frogner. Veldig fornøyd med resultatet og oppfølging både før og etter operasjonen.
Veldig fornøyd
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetFikk utført øyelokkoperasjon av Marit Cathrine Orhagen. Jeg er veldig fornøyd med måte jeg ble møtt på både før og etter operasjonen. Jeg følte meg trygg og ivaretatt. Hun kan anbefales på det varmeste! Er også veldig fornøyd med resultatet!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?