Aleris Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Oslo

Kald og Nedlatende

Lege: Kristina Sole Skrevet

Som 17-åring på mitt første gynekologbesøk følte jeg meg verken trygg eller ivaretatt. Da spiralen ble satt inn, var legen kald og lite empatisk, selv om jeg skalv og nesten gråt. Jeg ante ikke hva som foregikk, og kommentarene hennes om menstruasjonen min opplevdes nedlatende og lite hjelpsomme. Jeg følte meg ikke tatt på alvor og vil ikke anbefale dette stedet til andre unge som trenger støtte og trygghet. Fikk heller ikke vite at prisen steg med 2300kr for spiral, «utstyr» og prosedyre, noe jeg tenker det er åpenbart at en 17 åring skal få beskjed om. Jeg ble helt rystet da jeg fant ut av dette.

Trygg og dyktig

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Det er 8 uker siden jeg tok armplastikk hos Dr Hilde Bugge, Aleris Frogner, og resultatet er over all forventning. Jeg var til kontroll i dag, arrene er godt skjult, og armene er «som nye». Det har vært et slit å finne gensere som skjuler ermene om sommeren, og det har vært varmt. Nå gleder jeg meg til å kunne gå i lette gensere; kortermet og t.o.m singlet. Ingen spørsmål er dumme hos Dr Hilde Bugge, du får svar på alt du lurer på, og veldig god oppfølging både før og etter operasjonen. Er du lei av grevinneheng, anbefaler jeg henne på det varmeste.

Diktig , trygg, kunnskapsrik

Lege: Nisha Mistry Skrevet

Jeg har vært hos Nisha for en uke siden, Hun er en svært kompetent og dyktig lege som sørger for at pasienten blir grundig undersøkt før vedkommende forlater klinikken. Hun følger også opp etterpå, ringer om nødvendig, og samarbeider tett med andre leger for å sikre best mulig behandling og oppfølging.
Sist ikke minst hun er utrolig hyggelig lege!

Utrolig fornøyd

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Jeg har bare gode ting å si om Hilde Bugge og mine opplevelser hos Aleris Frogner. Trygg, forståelsesfull og profesjonell. Kan anbefales på det varmeste.

Sympatisk og respektfull

Lege: Jenny Alvirovic Skrevet

Etter å ha slitt med sterke smerter, store og uregelmessige blødninger i mange år, kom jeg endelig til Aleris og dr Jenny Alvirovic. Der ble jeg møtt med varme og forståelse for utfordringene jeg har hatt - noe som var nytt for meg etter hele livet blitt overbevist av gynekologer at alt var helt normalt. Å rekke å bli 56 år før det ble tatt tak i, er faktisk en sorg.
Det ble foretatt total hysterektomi med fjerning av eggledere og en eggstokk. Funn av dyp endometriose og andenomyose.

Etter operasjonen er jeg helt smertefri. Kan ikke få rost legen nok, det å møte en så sympatisk og respektfull person i en så sårbar situasjon har vært veldig avgjørende for meg. Å forstå at jeg ikke har overdrevet mine plager. Takk for at dere tar kvinnehelse på alvor, det skulle vært mange flere av dere.