Aleris Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Oslo

Trygt og raskt

Lege: Sinan Dheyauldeen Skrevet

Trygg og rask behandling for skjev nesevegg. Fikk raskt time og selve operasjonen var uproblematisk og smertefri. Lite smerter i ettertid også, bra arbeid.

Fantastisk

Lege: Andreas Svee Skrevet

Har blitt svært godt mottatt fra første besøk. Ble trygg og forklart svært nøye hva som skulle gjøres. All smertestillende ble sendt elektronisk før 2 dager før operasjonen.
Operasjons dagen, ble fantastisk ivaretatt. Veldig godt forklart hva jeg skulle gjøre, med forklarende skriv også.
Dagen etter ringt opp og fulgt opp, svært betryggende

Meget bra lege

Lege: Cecilie Dobloug Skrevet

Jeg vil gjerne gi min sterke anbefaling til revmatologen jeg har vært hos. Hun har vært svært kunnskapsrik, lyttende og imøtekommende gjennom hele utredningsprosessen. Jeg har følt meg tatt på alvor, og opplevd at hun har vært grundig i vurderingene og tydelig i forklaringene. Henvisningen videre til nevrolog kommer som en del av et godt og strukturert behandlingsforløp, og jeg setter pris på at mine symptomer blir tatt på alvor. Skulle ønske at hun var min fastlege. Ringer og følger opp, noe jeg aldri har opplevd med andre.

Varm, empatisk og kunnskapsrik lege

Lege: Cecilie Dobloug Skrevet

Cecilie er en imøtekommende, varm og faglig sterk lege som jeg ønsker å anbefale på det sterkeste. Hun er lyttende og jeg følte meg sett og hørt under hele konsultasjonen.
Hun vet hva hun sier og gjør og man ser fort at hun er opptatt av gode og varme relasjoner med pasienter. Hun adresserte mine helseutfordringer fort og hjalp meg å forstå min disse.
Hennes engasjement , kunnskap og kartlegging av min helse fikk meg til å føle meg godt, etter en lang periode med nedstemthet.

Gir trygghet

Lege: Leif Erik Grønning Skrevet

Meget god på å følge opp pasienten når prøver gir grunnlag for videre behandlingsbehov. Informasjon gis på en måte som er lett å forstå for den som ikke selv har medisinsk bakgrunn.