Aleris Frogner - Oslo

Kontakt

Telefonnummer22 54 10 0022 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(86)
86 vurderinger
Tilgjengelighet
(56)
56 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(65)
65 vurderinger
Service
(57)
57 vurderinger

Siste vurderinger av Aleris Frogner - Oslo

Verste møte med helsevesenet så langt

Lege: Kristina Sole Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt blødninger hver dag de tre siste årene og med dette mange andre underlivsplager. Prøvd ulik prevensjon uten resultat/bedring. I et desperat forsøk på å få orden på underlivet bestilte jeg time hos Sole som skulle være spesialist på blødningsforstyrrelser, underlivsplager og prevensjonsmiddel. Jeg oppga min historie og problemer i beskjed til legen da jeg bestilte timen, og at jeg ville ha hjelp til å finne et passende prevensjonsmiddel. Måtte vente i 40 min før jeg kom inn, da spurte hun hva jeg ville hatt ut av timen selvom det stod i timebestillingen. Jeg hadde notert symptomer i en lang liste på mobilen for å kunne forklare min situasjon godt. Da jeg begynte å fortelle sa Sole at jeg måtte tenke nøye over hva jeg valgte å si, ettersom vi bare hadde 30 min. I frustrasjon begynte jeg også å gråte fordi det reduserer livskvaliteten min betydelig. Følte ikke at Sole hadde noe forståelse eller empati over hode, heller ikke kunnskap. Hun sa jeg brukte feil såpe (jeg bruker mild ph-såpe eller ingen såpe) og prøvde å selge meg flere produkter. Bruk av feil såpe gir deg IKKE blødninger hver dag i 3 år! Betalte 1800 kr for denne anbefalingen. Har aldri vært så sinna og frustrert etter et legebesøk.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Kristin Lyng Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til henne i flere år. Hun er faglig dyktig og beroligende. Flere kvinnelige bekjente av meg har også gått til henne i flere år.

Datteren min går også til henne.

Dyktig og Rolig lege

Lege: Espen Kvan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gjennomførte vasektomi Hos Dr.Kvan. Han er rolig, tar seg god tid, forklarer. Du vil føle at du er i trygge hender. Anbefales om du vurdere dette. Sykepleieren som assisterte var også dyktig!

Hyggeligste og dyktigste legen jeg har møtt!

Lege: Joanna Majak Gundersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Joanna må være den beste legen jeg har møtt! Fantastisk personlighet. Masse glimt i øyet, samtidig som hun er svært faglig kompetent, forklarer godt, og undersøker deg svært grundig. Betryggende og beroligende. Jeg var veldig stresset og nesten på gråten fordi jeg først hadde gått til helt feil avdeling og var nesten 10 minutter forsinket, men det var ikke en eneste sur mine å spore, bare smil, humor og betryggelse. Følte meg svært trygg og ivaretatt. Anbefales på det aller varmeste! Jeg vet hvor jeg skal gå dersom jeg trenger en lignende undersøkelse igjen :)

Svært dyktig og også hyggelig

Lege: Bjørn Østby Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk operert bort en utvekst i panna. Operasjonen gikk greit og jeg trengte 6 sting. Nå etter en mnd ser jeg resultatet. Såret er ikke synlig. Har aldri sett før at det ikke finnes spor etter å ha sydd igjen et åpent sår. Jeg forstår ikke at dette er mulig i et åpent sår fullt av blod. Imponerende!
Hele teamet med kirurg og sykepleiere var faglig dyktige og vennlige.