Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Kunnskapsrik og pålitelig
Lege: Nisha Mistry SkrevetJeg har vært hos dr Mistry flere ganger og er svært fornøyd med oppfølgingen. Hun er kunnskapsrik, pålitelig, trygg, hyggelig og effektiv. Hun er god til å lytte og jeg føler meg alltid ivaretatt.
Engasjert. Super oppfølging, Faglig sterk.
Lege: Nisha Mistry SkrevetMan vet jo aldri hvem man møter. Foretok en til de grader grundig undersøkelse. Lot meg være med i samtalen. Diagnose ble forklart pedagogisk og godt. Vi som har vært borti mange leger vet at det kan skorte på kommunikasjon. Oppfølgingen etterpå upåklagelig. Hun anbefales.
Trygg og behagelig lege
Lege: Nisha Mistry SkrevetFølte meg trygg og ivaretatt ved undersøkelsen.Grundig sjekk og god tilbakemelding iløpe av undersøkelsen. Veldig fornøyd.
Troverdig og trygg
Lege: Nisha Mistry SkrevetEn lege med en unik evne til å skape tillit og trygghet. Tålmodig og lyttende, alltid til stede med et varmt blikk og et godt hjerte. Et menneske som ser hele pasienten og møter pasient med respekt, omsorg og medmenneskelighet.
Trygg og kunnskap
Lege: Andreas Svee SkrevetFin opplevelse på sykehus, dyktig personale. God informasjon og hjelp. Anbefales på det sterkeste! Tar godt vare på pasientene