Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Trygg, dyktig og imøtekommende

Lege: Usman Rana Skrevet

Utrolig hyggelig og flink lege, som både var rolig og svært imøtekommende. Gjorde grundig undersøkelse, og gode vurderinger. Ble møtt med forståelse, og fikk gode forklaringer underveis – og gode svar på spørsmålene mine. Han fikk meg til å føle meg trygg og godt ivaretatt.

Fantastisk, sympatisk og kunnskapsrik lege spesialist

Lege: Jan Bertil Eggesbø Skrevet

Jeg har blitt fulgt opp av Dr. Eggesbø over noen år med alvorlig sykdom. En dyktigere, mer lyttende, empatisk og forståelsesfull lege spesialist skal man lete lenge etter. Det finns rett og slett ikke en bedre lege! Jeg har vært i «spiral» i helsevesenet siden 2019, med mange akutte sykehusinnleggelser, de fleste i ambulanse. Diagnose kjent, men årsak ukjent. Oppfølging fra sykehus samt andre jeg har vært henvist til har vært veldig dårlig, tidvis fullstendig fraværende. Etter å ha kommet i kontakt med Eggesbø har han loset meg igjennom systemet der alle andre har trukket seg unna. Han har stått på for meg ved å purre på andre, ved å kontakte tidligere kollegaer, ja rett og slett vært den pilaren jeg har trengt for å ha kommet dit jeg er i dag. Dette har han gjort på en måte man ikke kan forvente – det har bare vært helt utrolig. Oppfølgingen fra Eggesbø gjør at jeg har kommet dit jeg er i dag, og jeg kan ikke få fullrost han nok. Det er ikke få purringer og henvisninger han har gjort for å hjelpe meg.

Veldig godt inntrykk

Lege: Lars Kåre Fagerheim Skrevet

Jeg var nylig til undersøkelse for en hudforandring. Fikk en god forklaring og at dette var ufarlig, men han gjorde et lite inngrep og fjernet dette på en skånsom måte. Han foretok deretter en grundig sjekk av føflekker på hele kroppen min. Jeg opplevde han som grundig og faglig dyktig, og som også forklarte godt underveis. Han var sympatisk og ga tillit, og jeg ville helt klart benyttet han igjen.

Trygg, utrolig dyktig og fantastisk

Lege: Tone Rosander Hafsteen Skrevet

Utrolig dyktig, og trygg gynekolog. Man blir møtt med forståelse og trygghet, og føler seg godt tatt i mot.
Undersøkelsen blir gjennomført effektivt, og man får god støtte gjennom timen som fører til at man går fra timen med en positiv opplevelse.

Kjempe trygg opplevelse.

Lege: Børge Davik Skrevet

Jeg var usikker på operasjon i utgangspunktet, og hadde lite kjennskap til plastisk kirurgi. Hadde flere konsultasjoner hvor Børge ga profesjonelle råd og var tålmodig. Er strålende fornøyd med resultatet og veldig glad for at jeg hørte på rådgivningen hans. Anbefales på det sterkeste om du er en som i utgangspunktet kanskje ønsker noe mer veiledning.